Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Relax Teddy HTG33F veľ. Kids

Zobraziť katalóg
Relax Teddy HTG33F veľ. Kids
Cyklistické okuliare lyžiarske, 100% UV ochrana, nárazuvzdorný polykarbonát, technológie Anti-fog
Kód:  SPTif0696 Produktové číslo:  8595627180447
Relax Teddy HTG33F veľ. Kids Predaj skončil

Relax Teddy HTG33F veľ. Kids

Detské lyžiarske okuliare RELAX TEDDY sú krásne okuliare s anatomicky tvarovanou penou, prepracovaným systémom ventilácie, s úpravou pre vsadenie dioptrických okuliarov a so 100% ochranou proti slnečnému žiareniu s použitým filtrom kategórie 2. Tepelne tvarovaná pena v oblasti nosa na vnútornej strane okuliarov sa dokonale prispôsobí tvaru nosa. Okuliare lepšie priľnú k tvári, bez tlačili alebo inak znížili komfort užívania okuliarov.

kľúčové vlastnosti

  • 100% UV ochrana
  • anatomicky tvarované
  • možnosť vsadenia dioptrických okuliarov - OTG
  • nezahmlievajú sa - technológia ANTI-FOG
  • neskreslené videnie - sférický zorník MULTIVISION
  • farba žltá / oranžová

kvalitné prevedenie

Okuliare sú spoľahlivo bezpečné. Materiál použitý pri výrobe zorníkov je vyrobený z nárazuvzdorného polykarbonátu Duramax, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre ochranu pred hrubým poškodením. Je ľahší až o 20% oproti bežným plastovým zorníkům a maximálne bezpečný. Zároveň mnohonásobne zaoblený povrch zorníkov MULTIVISION je technologicky najvyspelejší optický element tvorený dvoma guľovými plochami. Zaoblený povrch je lepšie prispôsobený ľudskému oku a eliminuje deformáciu prenášaného obrazu, čím je dosiahnuté čistého neskresleného videnie každého jazdca.

Systém ventilácie AIR FOG

Unikátny systém ventilácie účinne kombinuje aktívne a pasívne prvky odvetrávanie. Tvar a konštrukcia rámov je navrhnutá pre optimálne prúdenie vzduchu pretekajúci rámom okuliare tak, aby vždy rýchlo a spoľahlivo odsal vzniknutú vlhkosť a udržal vnútorné zorníky suché.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Relax Teddy HTG33F vel. kids.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií