AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rip Curl Fockera PT Sulphur Spring XL

Zobraziť katalóg
Rip Curl Fockera PT Sulphur Spring XL
Nohavice pánske
Kód:  SPT20190 Produktové číslo:  9346799100080 Stránky výrobcu
Rip Curl Fockera PT Sulphur Spring XL Predaj skončil

Rip Curl Fockera PT Sulphur Spring XL

Pohodlné a teplé pánske nohavice veľkosti XL budú vaším verným parťákom pri zimných športoch. Navyše vás poteší, že sú výrobkom uznávanej austrálskej značky Rip Curl. Nohavice vás udržia v teple a tiež ochránia pred vlhkom. Na bedrách sú vyvýšené a majú v páse pútka. Nájdete na nich dve vrecká predné, dve postranné a jedno zadné vrecko. Dolnú časť nohavíc je možné na stranách rozšíriť vďaka klinu na patent. Nohavice sú vyrobené zo 100 % polyesteru, podšívka je z nylonu.

Kľúčové vlastnosti

  • Výrobok uznávanej austrálskej značky Rip Curl
  • Udržia vás v teple a ochránia pred vlhkom
  • Vyvýšenie na bedrách
  • Päť vreciek
  • Nohavice je možné na stranách rozšíriť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rip Curl Fockera PT Sulphur Spring XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl FOCKER PT Sulphur Spring XL . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Focker PT XL Sulphur Spring. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Focker PT XL Sulphur Spring. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl Focker PT XL Sulphur Spring.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií