Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Rip Curl lolita Dome Multico Tú

Zobraziť katalóg
Rip Curl lolita Dome Multico Tú
Mestský batoh dámsky
Kód:  SPT11334 Produktové číslo:  9345313998202
Rip Curl lolita Dome Multico Tú Predaj skončil

Rip Curl lolita Dome Multico Tú

Krásny elegantný batoh s šikmou prednou kapsou je určený dievčatám a ženám. Čierny základ batohu je doplnený o žiarivo farebnú prednú stranu batohu, ktorá pôsobí veľmi usporiadane a elegantne. Dámsky batoh je vhodný do školy, do práce aj na výlety, bude skvelým pomocníkom, do ktorého môžete prehledne uložiť všetko, čo potrebujete na cestách. Hlavné vrecko a predné zipsové vrecko sú vybavené zipsom, popruhy na nosenie sú nastaviteľné. Batoh má formát A4 a jeho predná strana je vybavená koženým doplnkom. Dno a chrbát batohu sú napenené a umožňujú tak pohodlné nosenie aj bezpečné vkladanie vecí. Zaobstarajte si praktický batoh v módnom prevedení!

vlastnosti batohu

  • je určený pre dievčatá a ženy
  • hlavné vrecko na zips
  • predné vrecko vybavené šikmým zipsom
  • formát batohu A4
  • čierno farebný vzhled
  • pútko na zavesenie
  • spodnú časť a chrbát spenená

Elegantný batoh vo veselých farbách

Skvelé farebné prevedenie ruksaku s čiernym základom a pestrofarebnými, dokonale zladenými prúžkami dodáva batohu punc módneho doplnku. Vďaka svojej farbe sa bude páčiť deťom, dievčatám, ale aj ženám so zmyslom pre eleganciu. Precízne prešitie batohu je zárukou jeho dobrej kvality a dlhej trvanlivosti. Doprajte si batoh, ktorý vyžaruje pozitívnu energiu!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rip Curl lolita Dome Multico Tú
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl lolita Dome multico Tu.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií