Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue, veľkosť 12

Zobraziť katalóg
Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue, veľkosť 12
4,0 1 hodnotení
Tielko detské
Kód:  SPT114170 Produktové číslo:  9345313929664
Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue, veľkosť 12 Predaj skončil

Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue, veľkosť 12

Rip Curl Square Combine Tank Tee si obľúbi každé dieťa zvlášť v sparných letných dňoch alebo ako pohodlný cvičebný úbor pre hodiny telocviku. Nijako ho neobmedzí pri pohybových aktivitách ani rozličných detských hrách. Tielko má voľný strih so široko vykrojenou oblasťou okolo ramien i krku. Celkový dojem dotvára štýlové logo Rip Curl na prednej strane.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné detské tielko
  • Voľný strih
  • Zaujímavá potlač na prednej strane
  • 100 % bavlna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue, veľkosť 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Square Combine Tank Tee College Blue velikost 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Platz Kombinieren Behälter-T-College-Blau Größe 12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Platz Kombinieren Behälter-T-College-Blau Größe 12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rip Curl tér össze Tank Tee College Blue 12-es méret.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií