Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Robla D.I.Y. (CamRock), veľkosť 158

Zobraziť katalóg
Robla D.I.Y. (CamRock), veľkosť 158
5 1 hodnotení
Snowboard unisex, typ: freestyle, úroveň jazdca: rekreačná, dĺžka 158 cm, tvar: twin, šírka: normal
Kód:  SPTRbl0003 Produktové číslo:  R00001158

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robla D.I.Y. (CamRock), veľkosť 158 Predaj skončil

Robla D.I.Y. (CamRock), veľkosť 158

Snowboard Robla D.I.Y. (CamRock) je skvelou voľbou pre začínajúcich aj pokročilejších snowboardistov a snowboardistky. Vychutnajte si všetky freestylové disciplíny s poriadnou doskou ako stvorenou na raily a prekážky. Klasické prehnutie Camber zaistí jeho ľahkú ovládateľnosť a plynulý prechod z hrany na hranu. Dosku tak budete mať pod kontrolou aj pri vyšších rýchlostiach či na tvrdšom a agresívnejšom povrchu. Tvar Twin-tip je ideálny na vyváženú jazdu, ako vpredu, tak aj vzadu. Snowboard Robla je opatrený tiež jadrom Powerlite, teda celodreveným jadrom, ktoré prispieva k ešte lepšej kontrole a flexii.


Kľúčové vlastnosti snowboardu Robla D.I.Y. (CamRock) 158

  • Snowboard vhodný pre ženy aj mužov
  • Stvorený na freestyle
  • Mäkký a ľahko ovládateľný snowboard
  • Klasické prehnutie Camber pre ľahkú ovládateľnosť a kontrolu
  • Tvar Twin-tip pre vyváženú jazdu
  • K ešte lepšej kontrole a flexii prispieva celodrevené jadro
  • Robla D.I.Y. (CamRock) je hravá aj stabilná
  • S vysokoodolnou extrudovanou skĺznicou
  • Farebné vyhotovenie: červená s motívmi

Skvelá doska na rekreačný freestyle

Snowboard je vybavený triaxiálnymi laminátmi, ktoré sú tkané z vlákien pod uhlom 45°. Je tak viac stabilný, citlivý a súčasne s vynikajúcou tvrdosťou v krute. Doska si tiež zachováva flexiu, hravosť a skvelé držanie v oblúku. Znamenité jazdné vlastnosti umožní tiež vysokoodolná extrudovaná skĺznica, vďaka ktorej znesie aj tvrdšie zaobchádzanie a ktorá vyniká aj nízkymi nárokmi na údržbu. Snowboard Robla D.I.Y. (CamRock) vás o svojich kvalitách presvedčí pri každej jazde.

Veľkosť:
158 cm


Značka ROBLA je zárukou kvality

Športová značka Robla putuje na svetovom trhu so športovým vybavením už nejakú dobu. Sústredí sa predovšetkým na výrobu snowboardov. Založili ju milovníci tohto športu, ktorí chceli od svojho vybavenia niečo viac. Rozhodli sa, že vytvoria takú značku športového vybavenia, na ktorú bude vždy a vo všetkých smeroch spoľahnutie. Naštudovali si preto informácie o všetkých možných technológiách a dali dokopy takú technológiu, ktorá bude spĺňať tie najprísnejšie podmienky. A podarilo sa! Pri svojom vývoji aj naďalej na ničom nešetria a k tomu nezabudli ani na hravý a nápaditý dizajn svojich výrobkov. Dnes Robla produkuje okrem snowboardov tiež snowboardové topánky, viazanie alebo prémiové vaky.


Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určené pre
Mužov, Ženy Hotovo!
Úroveň
Rekreačná Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Konštrukcia
Triax™ Fiberglass Hotovo!
Jadro
Powerlite – celodrevené jadro Hotovo!
Skĺznica
Extruded Base Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Robla D.I.Y. (CamRock), veľkosť 158 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robla D.I.Y. (CamRock) vel. 158. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Robla D.I.Y. (CamRock), mérete 158.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií