Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Aplikace

Rock TR-0125/3-50 PP čierna/modrá

Zobraziť katalóg
Rock TR-0125/3-50 PP čierna/modrá
5 1 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový
Kód:  HRAa3007 Produktové číslo:  5032762518191

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rock TR-0125/3-50 PP čierna/modrá

ROCK je pevný kufor určený pre každého, kto často cestuje. Vyznačuje sa veľmi kvalitným spracovaním a decentným dizajnom. Vďaka jeho veľkosti sa do neho zmestí všetko, čo so sebou na dlhé cesty potrebujete. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, a to hlavne vďaka dvom držadlám a kvalitnému pojazdnému systému. Jedno držadlo nájdete na bočnej a jedno na hornej strane. Samozrejmosťou je tiež vysúvacia rukoväť pre pohodlné ťahanie kufra. Celý pojazdný systém je umiestnený vo vnútri kufra pod textilnou podšívkou, aby nedošlo k poškodeniu systému pri preprave. Je vybavený štyrmi kolieskami otočnými o 360°.

Zatváranie je riešené zipsom s dvojicou jazdcov. Oba jazdce zipsu sa dajú zapojiť do TSA kódového zámku. TSA zámok (Transportation Security Administration) je nevyhnutný pre lety do USA, Austrálie a Japonska, kde je letisková bezpečnostná služba oprávnená skontrolovať obsah batožiny aj za použitia násilia, ak je uzamknutá. TSA zámok teda umožňuje odomknutie a opätovné uzamknutie vašej batožiny bez toho, aby hrozilo jej poškodenie pri kontrole, pretože pracovník TSA je vybavený univerzálnym "MASTER" kľúčom.

Parametre a špecifikácia:

Veľkosť:
S

Materiál:
Polypropylén

Rozmer:
46 (54) x 39 x 20 cm (54) = výška kufra vrátane koliesok a horného držadla

Objem:
36 l

Hmotnosť:
2,6 kg

Odporúčaná nosnosť:
10 kg

Parametre a špecifikácia

Kolieska
Otočné Hotovo!
Počet koliesok
4 Hotovo!
Zapínanie
Zips Hotovo!

Výbava

Kolieska
Otočné Hotovo!
Počet koliesok
4 Hotovo!
Zapínanie
Zips Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rock TR-0125/3-50 PP čierna/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rock TR-0125/3-50 PP černá/modrá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií