AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

ROMET RAMBLER R6.0 jr.

Zobraziť katalóg
ROMET RAMBLER R6.0 jr.
5 2 hodnotení
Detský bicykel 26", detský, pružinová vidlica, zameranie: rekreačný, materiál rámu: hliník, výška rámu 482 mm, voľnobeh, s pedálmi, hmotnosť jazdca do 90kg, modelový rok 2020, hmotnosť 13.4kg, počet rýchlostí: 21, prehadzovačka, prešmykač
Kód:  SPTro0848nad Produktové číslo:  SPTro0848nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROMET RAMBLER R6.0 jr.

Detský horský bicykel ROMET RAMBLER R6.0 jr. si bez problémov poradí aj s náročným terénom. Bezproblémové prekonávanie prekážok zaistí precízne spracovaná odpružená vidlica. Vďaka kvalitnému hliníkovému rámu je bicykel veľmi ľahký a zároveň odolný. K dispozícii je prehadzovačka Falcon MF-31D, ktorá ponúka 21 nastaviteľných rýchlostí podľa náročnosti terénu a aktuálneho štýlu jazdu. Maximálne pohodlie pri jazde zaistí sedadlo ROMET a hliníkové riadidlá s protišmykovou úpravou poskytnú pevný úchop v každej situácii. Horský bicykel ROMET RAMBLER R6.0 jr. je vybavený spoľahlivými brzdami V-brake Alhonga, ktoré sa postarajú o rýchle a bezpečné zastavenie.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla ROMET RAMBLER R6.0

  • Ľahký a odolný hliníkový rám
  • Kvalitná odpružená vidlica horského bicykla ROMET RAMBLER R6.0 jr.
  • Hliníkové riadidlá s protišmykovou úpravou
  • Spoľahlivé brzdy V-brake Alhonga
  • Kvalitná prehadzovačka ponúka 21 nastaviteľných rýchlostí
  • Horský bicykel ROMET RAMBLER R6.0 jr. v zelenej farbe
  • Odolné pedále bez problémov zvládnu aj silné nášľapy
  • Pohodlné sedadlo ROMET

Horský bicykel ROMET RAMBLER R6.0 jr. ponúka ľahký a odolný hliníkový rám

Detský horský bicykel ROMET RAMBLER R6.0 jr. je osadený kvalitným hliníkovým rámom, vďaka ktorému je veľmi ľahký a zároveň odolný. Hliníkové riadidlá s protišmykovou úpravou zaistia pevný úchop a odpružená vidlica umožní jazdu aj v náročnom teréne. Odolné pedále navyše bez problémov zvládnu aj silné nášľapy. Vďaka kvalitným brzdám V-brake Alhonga je jazda na horskom bicykli ROMET RAMBLER R6.0 jr. maximálne bezpečná.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMET RAMBLER R6.0 jr. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET RAMBLER R6.0 jr.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROMET RAMBLER R6.0 jr..
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií