AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny
Cestovný kufor , objem 47 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTrct104 Produktové číslo:  8008957474945
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny má všetko, čo cestovateľ potrebuje. Váha tohto kufra sa zastavila na len 2,5 kg, cesta sa teda nepremení v zápas s ťažkou batožinou. Veľkosť S zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Celkový vnútorný objem 47 l vám bude stačiť na prevoz tej najnutnejšej výbavy. Textilný materiál kufra je výbornou voľbou pre cestovateľov, ktorých batožina sa len minimálne preváža v nákladnom priestore lietadla, poprípade si jej bezpečie poistia zabalením do fólie. Vďaka tomu, že má textília istú poddajnosť, môžete priestor kufra mierne rozšíriť. Čierna farba je už len príjemným bonusom. Nezáleží, kam vaše cesty povedú, cestovný kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý od začiatku zaujme svojou prepracovanosťou a zmyslom pre detail.

Praktický TSA zámok je dôležitý kvôli prípadným zlodejom

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy je dnes nutné počítať s tým, že môžu kontrolóri na letisku kontrolovať obsah kufrov s cieľom likvidácie napr. prípadných výbušnín. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, tu a tam sa však stáva, že treba zničiť zámok. Zámky TSA prirodzene ochranka otvorí špeciálnym certifikovaným kľúčom. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny teda jednoducho uzamknete kódom s troma číslami a o uložené veci už nemusíte mať strach.

Dôležité prvky cestovného kufra Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Menovka sa môže hodiť pri odoberaní batožiny z pásu na letisku
  • Integrované držadlo odľahčí chrbát pri manipulácii s naplneným kufrom
  • Dva pridané popruhy vám pomôžu pevne chytiť veci vo vnútri kufra

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 55 cm, 4 kolečka, EXP., černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 55 cm, 4 Rollen, EXP., Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 55 cm, 4 Rollen, EXP., Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií