AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Rybárske ponožky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Veľkosť
44
(1)
40-43
(1)
44-47
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rybárske ponožky sú kľúčovým prvkom v šatníku každého nadšeného rybára. Tieto špeciálne navrhnuté ponožky sa vyznačujú nielen svojou funkcionalitou, ale aj pohodlím, ktoré poskytujú pri dlhých hodinách strávených na brehu alebo na lodi. Čítajte ďalej a vyberte si rybárske ponožky z našej ponuky.

Pokračovať

Čím sú rybárske ponožky špeciálne?

Materiál, z ktorého sú rybárske ponožky vyrobené, je kľúčový pre ich funkčnosť. Často sú vyrobené z kombinácie vlny a syntetických materiálov, ktoré poskytujú nielen teplo, ale aj odvod vlhkosti a rýchle schnutie. Tento materiál zároveň pomáha predchádzať vzniku pľuzgierov a odrenín, ktoré môžu byť spôsobené dlhodobým nosením mokrých ponožiek.

Rybárske ponožky máme v rôznych farbách aj veľkostiach

Rybárske ponožky sú obvykle dostupné v rôznych veľkostiach, aby vyhovovali rôznym potrebám a veľkostiam nôh. Čo sa týka farieb, často prevládajú rybárske ponožky tmavších odtieňov, ako sú šedá, zelená alebo modrá, ktoré sú praktické a menej náchylné na viditeľné znečistenie.

Len rybárske ponožky nestačia

Rybárske oblečenie, to je bohatá kategória, ktorá obsahuje rybárske ponožky a všetko ostatné, čo moderný rybár potrebuje. Aké doplnky okrem ponožiek v ponuke nájdete?

  • Rybárske bundy musia chrániť rybárov vo vetre, daždi a ďalších nepriaznivých podmienkach. Patria medzi najdôležitejšie rybárske doplnky.
  • Mikina pre rybárov je podobne dôležitá ako kvalitná bunda. Musí byť odolná a dostatočne teplá.
  • Tričká pre rybárov bývajú vyrobené z priedušných a rýchloschnúcich materiálov, ktoré poskytujú komfort a ochranu.
  • Rybárske nohavice musia byť predovšetkým odolné, aby odolali nepriaznivým podmienkam a náročnosti samotného rybolovu.

i

Medzi ďalšie oblečenie a obľúbené či lacné rybárske potreby patria vesty, rukavice, čiapky, okuliare, pončá, ale aj udice, navijaky, výhodné rybárske súpravy, kŕmenie, tašky alebo darčekové predmety.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky

Rybárske ponožky

V kategórii Rybárske ponožky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Rybárske ponožky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rybárske ponožky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rybárske ponožky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rybárske ponožky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rybárske ponožky recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií