AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rybárske sety

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rybárske sety sú často najjednoduchší spôsob, ako si zaobstarať prvú vlastnú rybársku výbavu so všetkým. Často je to aj najlacnejší spôsob. Poďme sa pozrieť na to, čo všetko môže rybársky set obsahovať. 

Pokračovať

Prečo zvoliť rybárske sety?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo je dobré zvoliť rybárske sety, tieto patria medzi najpresvedčivejšie:

  • V rámci jedného balenia dostanete všetko potrebné a môžete ísť ihneď rybárčiť.
  • Nemusíte dlho vyberať špecifické parametre pre každý kúsok výbavy.
  • Často kombinujú to najviac kompatibilné vybavenie na najlepší výkon.
  • Sú ideálnou voľbou pre začiatočníkov, ktorí ešte len skúšajú prvé hody.
  • Sú vhodné aj pre malých rybárov, ktorí ešte nepotrebujú profesionálne vybavenie.
  • Pri kúpe rybárskej výbavy v sete môžete ušetriť.

Ako môže vyzerať rybársky set?

Rybársky set môže mať napríklad podobu jedného balenia s viacerými prútmi, ale narazíte aj na kompletné rybárske súpravy, v ktorých nájdete úplne všetko potrebné vybavenie.

Čo obsahuje kompletný rybársky set?

Kompletný rybársky set najčastejšie obsahuje samotný prút, navijak s vlascom a pár háčikov. Nájdete ale aj varianty, kde bude navyše aj podberák, návnady, plavák alebo obal na prút.

Rybárske sety – prút a navijak

Rybárske sety obsahujúce prút a navijak sú veľmi obľúbenou voľbou všetkých, ktorí nevedia, ako najlepšie skombinovať prút a navijak tak, aby boli dokonale kompatibilné. Niekomu sa zasa jednoducho nechce, a spolieha na skúsenosti výrobcu.

Rybárska súprava s dvoma udicami

Rybárska súprava, ktorú si mnohí ľudia vyberajú najmä pre jej prijateľnejšiu cenu, obsahuje jednoducho dva rovnaké prúty. Ak si ich však kúpite spolu, zaplatíte o niečo menej, ako keby ste si ich kúpili samostatne. Poznáme rybárske sety 1+1, okrem ktorých nájdeme v ponuke aj balenia 2+1 zadarmo alebo 3+1 zadarmo,kde opäť získate akúsi množstevnú zľavu za väčší nákup.

Podobne, ako si môžete zaobstarať set s dvomi prútmi, zaobstaráte si aj zvýhodnenú súpravu dvoch navijakov.

Teleskopický prút ako rybársky set

Ako rybársky set sa často berie aj teleskopický prút s navijakom, ktorý sa takto zvyčajne predáva ako hotový produkt, predovšetkým pre rekreačných rybárov.

i

Využite naše akcie na rybárske súpravy a kúpte si ich vo výhodných zľavách. Nájdete ich v kategóriách rybárske sety – akcia a výpredaj alebo lacné sety.

Rybársky set pre začiatočníkov

Rybársky set pre začiatočníkov máva najčastejšie podobu kompletnej súpravy, kde nájdete všetko potrebné vybavenie na začiatky. Novopečený rybár sa tak môže s jednotlivými komponentmi zoznámiť naraz a vyskúšať si lov prvej ľahšej koristi. Začiatočnícke sety ponúknu skôr základné komponenty, ktoré nemusia byť vhodné na profi rybárčenie.

U nás obľúbené rybárske sety na kapry

Rybárske sety na kapry sú takou slovenskou klasikou, s ktorou môžete vyraziť k akémukoľvek rybníku a uloviť si rybu rýb. Môžete od nich očakávať rybársky prút s navijakom a samozrejme špeciálnu kaprovú bižutériu, nadväzce, olová aj háčiky. Tieto rybárske sady samozrejme neslúžia striktne len na lov kaprov, ale budú čiastočne univerzálne.

Rybárske sety pre deti

Detské rybárske sety opäť ponúknu skôr rekreačnú optimalizáciu. Samozrejmosťou bude malý a ľahký prút s menším navijakom pre pohodlný úchop. Detská rybárska sada ponúka tiež oživenie v podobe hravých a farebných návnad, vrecka na ich uloženie a pod.

i

Zháňate lacné rybárske sety? Bazár na Alze ponúka rozbalený alebo vrátený tovar za zvýhodnenú cenu, ktorý je stále v záruke.

Rybársky set nemusí obsiahnuť tie najmenšie detaily vašej výbavy

Rybársky set vám prinesie všetko možné základné vybavenie, ale pokiaľ budete chcieť niečo špeciálne, musíte si vybrať sami. Ak vás rybolov naozaj chytil, pozrite aj na ďalšie rybárske potreby v našej ponuke.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
32 položiek

Rybárske sety

Rybárske sety

V kategórii Rybárske sety máme práve teraz na Alza.sk celkom 32 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rybárske sety Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rybárske sety Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rybárske sety Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rybárske sety recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií