AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rybárske šnúry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Návin
100 m
1480 m
-
Nosnosť
2,8 kg
86 kg
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rybárske šnúry sú absolútnou nutnosťou pre každého rybára. Sú pevné, citlivé a odolné voči opotrebovaniu. Každá šnúra má odlišnú nosnosť a dĺžku návinu, a jednotlivé typy sú vhodné na rôzne typy rybolovu. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať produkt na mieru, aby vám žiadna ryba neunikla.

Pokračovať

Rybárske šnúry udržia každú rybu

Rybárske šnúry sú v rybárskom svete obľúbené pre svoju vysokú pevnosť, citlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Tieto šnúry sa skladajú z mnohých tenkých vlákien, ktoré sú dokopy upletené, čím vzniká silná a odolná rybárska šnúra. U nás nájdete celý rad rôznych druhov pletených šnúr.

!

Priemer pletených šnúr sa pohybuje od 0,06 mm do 1 mm. Tenšie šnúry sú citlivejšie a poskytujú lepšie nahodenie, zatiaľ čo silnejšie šnúry sú odolnejšie a lepšie na lov ťažších rýb.

Rybárske šnúry a dĺžka návinu

Rybárske šnúry sa líšia dĺžkou návinu. Tá sa pohybuje od 15 metrov až do 1480 metrov. Menšie dĺžky sú vhodné na rybolov na blízku vzdialenosť alebo tam, kde nie je potrebné veľké množstvo šnúry, napríklad pri rybolove z lode. Naopak dlhšia rybárska šnúra je ideálna na rybolov na diaľku alebo na veľkých vodných plochách.

Farba pletených šnúr je rôznorodá. Od camo, cez čiernu, hnedú, žltú, zelenú až po šedú. Voľba farby môže závisieť od preferencií rybárov či od podmienok rybolovu.

Pletená šnúra a jej nosnosť

Nosnosť, ktorú má pletená šnúra, sa pohybuje od 3 kg až do 130 kg. Nosnosť šnúry by mala byť vybraná v závislosti od druhu rýb, ktoré lovíte. Napríklad na lov kaprov by mala byť šnúra pevnejšia, zatiaľ čo na lov menších druhov rýb postačí šnúra s nižšou nosnosťou. Opäť teda záleží najmä na podmienkach rybárčenia.

Aké typy rybárska šnúra ponúka?

Rybárska šnúra je vhodná na rôzne druhy rybárčenia. Pozrite sa, aké nájdete.

  • Rybárska šnúra na kapry je obvykle silnejšia a odolnejšia kvôli povahe kaprov.
  • Rybárska šnúra na prívlač je zase naopak ľahká a citlivá.
  • Šnúry na sumce sú tiež silné a odolné, ale zároveň musia byť dostatočne citlivé, aby rybár mohol cítiť aj jemné zábery týchto veľkých rýb. Rozhodne sa oplatí kúpiť šnúru priamo na sumce.
  • Rybárske šnúry na more sú obvykle veľmi odolné, aby odolali silným morským rybám a drsným morským podmienkam. Pokiaľ teda plánujete vyraziť na more, určite šnúru zvážte.

!

Pozrite sa, ktorá je tá najlepšia pletená šnúra podľa našich zákazníkov, a ak hľadáte lacné pletené šnúry, nájdete u nás aj tie. Vyberte si šnúru podľa vašich potrieb.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
21 položiek

Rybárske šnúry

V kategórii Rybárske šnúry máme práve teraz na Alza.sk celkom 21 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rybárske šnúry Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rybárske šnúry Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rybárske šnúry Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rybárske šnúry recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií