AP+ nový vizuál AD homeoffice

Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá

Zobraziť katalóg
Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá
Florbalová hokejka – vyrobená z kompozitného materiálu, osadená novou čepeľou Quest 5, vhodná pre mladých technických hráčov
Kód:  SPTsal49 Produktové číslo:  7333049039599 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá Predaj skončil

Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá

Florbalová hokejka Salming Quest5 CarbonComposite 32 Junior pre pravákov je skvelou voľbou pre nováčikov, ale aj pokročilejších hráčov, pre ktorých sú klasické rozmery florbaliek príliš veľké. Hodí sa predovšetkým pre technických hráčov, shaft s dĺžkou 87 cm a s tvrdosťou 32 je totiž vyrobený z karbónového kompozitného materiálu s unikátnou konštrukciou, vďaka čomu je hokejka dobre ovládateľná a ľahká. Omotávka Salming Ultimate Grip podložená mäkkou penou sa postará o lepšie uchopenie hokejky s protišmykovým gripom dokonale odvádzajúcim pot pre ešte väčší komfort. Florbalka Quest5 je vybavená nápaditým grafickým vyhotovením v ružovej, čiernej a bielej farbe.

Kľúčové vlastnosti Quest5 CarbonComposite 32 Junior

  • Bude sa dobre držať vďaka omotávke Salming Ultimate Grip
  • Quest5 má mäkký shaft 32 ideálny pre technickú hru
  • Kvôli kompozitnému materiálu je florbalka ľahká a ľahko ovládateľná
  • Nájdete na nej čepeľ Quest5

Čepeľ Quest5

Hokejka Quest5 CC 32 je osadená novou čepeľou Quest5. Túto univerzálnu čepeľ ocenia všetky typy hráčov, najmä však tí s tvrdou strelou. Podporuje strely príklepom a pritom udržuje dobrú kontrolu nad loptičkou. Je vyrobená z materiálu Endurance navrhnutého pre maximálnu odolnosť, vďaka ktorému je navyše aj skvele ovládateľná. Na čepeli si môžete všimnúť silnejší rám, ktorý prispieva torznej tuhosti a tvrdosti hokejky. Quest5 je fanúšička streľby príklepom, pre ktorú je stvorená. Strelcov s golfovým náprahom navyše poteší aj hĺbka čepele 7,2 mm, ktorá sa ťahá horizontálne po celom povrchu. Ďalej čepeľ disponuje technológiou Trident, ktorá prenáša silu z rukoväte hokejky na čepeľ. Výsledkom toho sú ešte tvrdšie rany. Vo vystuženom rebre uprostred čepele potom nájdete ideálne miesto pre vedenie loptičky a streľbu, to sa nazýva Sweet Spot, inak povedané najefektívnejšie miesto na hokejke. Samotná čepeľ má plochu 181 cm2 a váži iba 75 g, vaše náprahy budú preto ešte rýchlejšie.

Certifikácia IFF

Táto florbalová hokejka je schválená medzinárodnou florbalovou federáciou a získala certifikáciu IFF. Môžete ju preto používať aj na oficiálnych súťažiach SZFB.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre deti Hotovo!
Dĺžka palice
87 cm Hotovo!
Orientácia
Pravá Hotovo!
Materiál
Kompozit Hotovo!
Tvrdosť palice
32 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre deti Hotovo!

Dĺžka palice

Dĺžka palice
87 cm Hotovo!

Orientácia

Orientácia
Pravá Hotovo!

Materiál

Materiál
Kompozit Hotovo!

Tvrdosť

Tvrdosť palice
32 Hotovo!

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti
Okrúhla Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Typ čepele

čepeľ
Quest5 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Florbalka za cenu 509Kč je na levou či pravou stranu? Zde píšete na pravou, ale někteří zákazníci si stěžují, že strany hokejek značíte nesprávně. Předem děkuji za odpoved.

Je vhodna nq trik zorro ? Alebo mate taku hokejku ktora je nato vhodna

Diskusia a poradňa k Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá
Príslušenstvo pre Salming Quest5 CC 32 JR 87 Pravá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Quest5 CC 32 JR vel. 87cm pravá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Quest5 JR CC 32 87 Jobbkezes Floorball ütő.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií