AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Agile Skort W Black, M

Zobraziť katalóg
Salomon Agile Skort W Black, M
Sukňa bežecká, rýchloschnúca, s integrovanými šortkami, veľkosť M
Kód:  SPT10663 Produktové číslo:  887850442286 Stránky výrobcu
Salomon Agile Skort W Black, M Predaj skončil

Salomon Agile Skort W Black, M

Športová sukňa od svetoznámej značky Salomon je ideálnou voľbou pre všetky ženy, ktoré milujú beh. Špeciálny materiál poskytne slobodný pohyb a maximálne pohodlie. Vďaka technológii AdvancedSkin ActiveDry, ktorá absorbuje a odvádza prebytočný pot, budete aj pri intenzívnom tréningu stále v suchu. Táto technológia funguje na báze odparovania potu a vlhkosti smerom od tela k vrchnej vrstve textilu. Skvele chráni aj pred slnečným žiarením UPF 50.

Sukňa je spoločne s integrovanými šortkami vyrobená zo super ľahkého materiálu, vďaka ktorému budete mať radosť z pohybu. Sťahovacia šnúrka v páse umožňuje prispôsobiť sukňu vašej postave. Pas je poloelastický. Sukňa má aj zadné vrecko na zips, ktoré je vhodné na malé predmety. Reflexné prvky sú skvelou ochranou pri tréningu v tme. Strih sukne navyše perfektne padne vašej postave.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámska bežecká sukňa
  • Odvádza pot vďaka technológii AdvancedSkin ActiveDry
  • Prispôsobí sa postave
  • Funkčný a elastický materiál
  • Chráni pred UPF 50

Materiál:
sukňa: 100 % PES, vnútorné šortky: 78 % PES, 22 % elastan

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Agile Skort W Black, M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Agile Skort W Black M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Agile Skort W Black M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Agile Skort W Black M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Agile skort W Fekete M.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií