Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Salomon Agile SS Tee W L

Zobraziť katalóg
Salomon Agile SS Tee W L
Tričko - dámske bežecké, ľahké, s krátkym rukávom, rýchloschnúci 100 % PES, veľkosť L
Kód:  SPT10128 Produktové číslo:  887850479107 Stránky výrobcu

Salomon Agile SS Tee W L

Skvelé ľahké športové tričko s krátkym rukávom pre všetky aktívne ženy. Tričko je vybavené technológiou AdvancedSkin ActiveDry, ktorá zaručuje úžasné pohodlie, pretože vás udržuje v suchu a v teple. Tričko je vyrobené z 2 materiálov, čo zaisťuje lepšiu priedušnosť. Atraktívny farebný vzhľad a športový strih s okrúhlym výstrihom pristane každej žene. Určite oceníte aj skryté vrecko na drobné nevyhnutnosti a reflexné prvky vpredu aj vzadu pre bezpečný tréning vo dne aj po zotmení.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámske športové tričko
  • Vyrobené z 2 materiálov pre lepšiu priedušnosť
  • Technológia AdvanceSkin ActiveDry zaisťuje sucho a teplo
  • Rýchloschnúce
  • Skryté vrecko
  • Bezpečnostné reflexné prvky
  • Vhodné na tréning po celý rok

Materiál:
Predná časť: 100 % polyesterové vlákno, strečový Heather džersej
Zadná časť: 100 % polyamid

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Agile SS Tee W L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Agile SS Tee W L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agile Salomon SS Tee WL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agile Salomon SS Tee WL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agilis Salomon SS Tee WL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií