Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Salomon Bandana headband teal blue f/light onix

Zobraziť katalóg
Salomon Bandana headband teal blue f/light onix
Čelenka pohodlná a rýchloschnúca, chráni pred vetrom aj slnkom
Kód:  SPT10666 Produktové číslo:  887850829933 Stránky výrobcu
Salomon Bandana headband teal blue f/light onix Predaj skončil

Salomon Bandana headband teal blue f/light onix

Športová čelenka Salomon je vhodná ako ochrana pred slnkom či inou nepriazňou počasia. Je vyrobená z veľmi príjemného a jemného materiálu, ktorý poskytuje maximálny komfort pri nosení a dokonale absorbuje pot. Hodí sa pre všetky typy intenzívneho tréningu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlná a rýchloschnúca
  • 87 % PAN, 13 % EL
  • Univerzálna veľkosť
  • Modrá farba

Technológia odvádzajúca pot

Čelenka Bandana Headband sa môže pýšiť technológiou, ktorá zaisťuje, aby vaša hlava a vlasy zostali bez potu. Teda sa postará o maximálny komfort a pohodlie aj pri náročnom cvičení. Pot i vlhkosť z tela odvádza preč ku vrchnej vrstve textilu. Čelenka je vyrobená z rýchloschnúceho materiálu s veľkým podielom polyesterovej tkaniny, ktorý odoláva svetlu, poveternostným vplyvom aj mikroorganizmom. Elegantný dizajn je už len pomyselnou čerešničkou na torte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Bandana headband teal blue f/light onix
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Bandana headband teal blue f/light onix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Bandana Stirnband teal blau f / Light Onix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Bandana Stirnband teal blau f / Light Onix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Bandanna fejpánt pávakék f / Fény Onix.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií