AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Bandana tube black/dark cloud

Zobraziť katalóg
Salomon Bandana tube black/dark cloud
5 1 hodnotení
Šatka pohodlná, vyrobená z pružného a rýchloschnúceho materiálu
Kód:  SPT10667 Produktové číslo:  887850830366 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Bandana tube black/dark cloud Predaj skončil

Salomon Bandana tube black/dark cloud

Špeciálnu športovú šatku od svetoznámej značky Salomon využijete pri všetkých športových aktivitách. Funkčný materiál perfektne chráni v akomkoľvek počasí a poskytuje maximálny komfort. Pri zvýšenej námahe absorbuje pot, rýchlo schne a zároveň je príjemný k pokožke. Táto univerzálna šatka sa hodí nielen na horskú turistiku, ale oceníte ju najmä pri behu a ďalších dynamických športoch, ktoré vyžadujú aktívny pohyb.

Šatka je vhodná ako celoročný doplnok vášho športového oblečenia. Môžete ju nosiť na krku, ale poslúži aj ako pokrývka hlavy, ktorá vás ochráni pred chladným vetrom. Nezabudnite si na svoj každodenný tréning vziať túto multifunkčnú šatku, ktorá vás zahreje za nepriaznivého počasia!

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre všetky športové aktivity
  • Možno nosiť celoročne
  • Vhodný pre mužov i ženy
  • Perfektne absorbuje pot
  • Funkčný materiál

Materiál:
87 % PES, 13 % EL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Bandana tube black/dark cloud Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Bandana tube black/dark cloud. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Rohr Bandana schwarz / dunkel Wolke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Rohr Bandana schwarz / dunkel Wolke. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon cső Bandanna fekete / sötét felhő.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií