Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon Elevate 3/4 tight W black S

Zobraziť katalóg
Salomon Elevate 3/4 tight W black S
Legíny dámske, 3/4 dĺžka, na beh či fitness s potlačou, veľkosť S
Kód:  SPT10582 Produktové číslo:  887850883379 Stránky výrobcu
Salomon Elevate 3/4 tight W black S Predaj skončil

Salomon Elevate 3/4 tight W black S

Dámske trojštvrťové elastické legíny Salomon Elevate 3/4 Tight W black veľkosti S ocení vďaka funkčnosti a ponúkanému komfortu každá žena nielen pri behaní, cvičení, ale aj pri prechádzke v prírode. Bežecké nohavice s celoplošnou žakárovou potlačou vám dodajú perfektný pocit pohodlia. Pre väčšiu bezpečnosť sú vybavené reflexnými prvkami. Látka nohavíc vyniká svojou ľahkou elastickou funkciou. Ich priliehavý strih vám skvele padne a dokonale obopne nohy.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkčné a komfortné bežecké nohavice
  • Skvelý pocit pohodlia pri športe
  • Reflexné prvky
  • Priliehavý strih
  • Technológia AdvancedSkin ActiveDry zaisťuje pocit sucha
  • Ochrana pred slnečným žiarením
  • Elastický pás so sťahovacou šnúrkou
  • Zadné vrecko na drobnosti

Unikátna technológia pre pocit sucha a pohodlia

Obsiahnutá unikátna technológia AdvancedSkin ActiveDry funguje na princípe odparovania potu a vlhkosti od tela smerom k vrchnej vrstve, čím vám zaistí pocit sucha a pohodlia. Zároveň vás chráni pred nežiaducimi účinkami slnečného žiarenia. Elastický pás môžete stiahnuť podľa svojej potreby pomocou sťahovacej šnúrky, pre uschovanie drobností oceníte zadné vrecko na zips. Doprajte si pri športovaní úžasný pocit pohodlia a doprajte si tieto špičkové bežecké nohavice.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
PES 90 %, elastan 10 %

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Elevate 3/4 tight W black S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Elevate 3/4 tight W black S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Elevate 3/4 Tight schwarz S W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Elevate 3/4 Tight schwarz S W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Elevate 3/4 szűk fekete S W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií