Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Aplikace

Salomon Elite 5 Escape Classic U 190

Zobraziť katalóg
Salomon Elite 5 Escape Classic U 190
Set bežkárskych lyží na klasické lyžovanie s namontovaným viazaním, dĺžka 190 cm
Kód:  SPT3151 Produktové číslo:  887850200954 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Elite 5 Escape Classic U 190 Predaj skončil

Salomon Elite 5 Escape Classic U 190

Rekreačné lyže na klasické lyžovanie Salomon Elite 5 Escape Classic U s namontovaným viazaním sú špeciálne navrhnuté pre maximálnu stabilitu, kontrolu a ovládateľnosť. Vďaka nízko položenej komore je odraz jednoduchý. Tento model je vybavený technológiou vykrojenia S-Cut, vďaka ktorej sa lyže ešte lepšie ovládajú a majú optimálnu šírku pod topánkou, ktorá poskytuje dokonalú stabilitu a sklz. Tento model ocenia najmä lyžiari preferujúci dobrý sklz a možnosť voskovania. Lyže majú mierne skrátenú dĺžku pre lepšiu ovládateľnosť a komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Rekreačné vyhotovenie s namontovaným viazaním
  • Vhodné na klasické lyžovanie
  • Dĺžka 190 cm
  • Výborná ovládateľnosť
  • Dokonalá stabilita
  • Pevné a ľahké jadro lyží
  • Maximálne odolná pätka

Kvalitné vyhotovenie

Konštrukcia lyží Digital Dynamic Flex Control predstavuje digitálnu kontrolu formovania a lisovania, ktorá tvorí vhodnú flexiu pre najlepšie výkony na snehovom povrchu. Pevné a ľahké jadro lyží je tvorené jednosmernými sklenými vláknami Densolite 1000 a predtvarovanou penou Densolite. Univerzálna výkonnostná skĺznica G1 poskytuje výraznú štruktúru na dobré sklzové vlastnosti pri akýchkoľvek podmienkach. Pätka je konštruovaná tak, aby si aj počas maximálneho používania zachovala svoju odolnosť.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Elite 5 Escape Classic U 190 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Elite 5 Escape Classic U 190 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Elite 5 Classic Escape-U 190. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Elite 5 Classic Escape-U 190. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Elite 5 Classic Escape U 190.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií