AD homeoffice PET

Salomon EVASION 20 BLACK

Zobraziť katalóg
Salomon EVASION 20 BLACK
5 1 hodnotení
Turistický batoh pohodlné a stabilné, vybavené vychádzkovými palicami a príslušenstvom na jednodenné túry alebo výlety, objem 20 l
Kód:  SPT19028 Produktové číslo:  889645003665 Stránky výrobcu

Salomon EVASION 20 BLACK

Značková cestovná taška Salomon EVASION 20 Black s kapacitou 20 litrov vám vyhovuje pre krátke výlety do prírody a cestovania. Jednou z výhod batohu je špeciálne vrecko na vrecko s ramenným popruhom.

Z hľadiska priestoru máte hlavný priestor s obojcestným zipsom, bočné vrecká zo sieťoviny, horné vrecko na zips a možnosť pripojiť bežecké pásy dvoma slučkami a flexibilným elastickým pásom. Batoh je vyrobený z 210D Mini Ripstop , ktorý zaručuje vodotesnosť do 1000 mm.

Hlavné výhody

  • Vhodné pre krátke výlety
  • Priestor pre vodný vak s vývodom
  • Veľa úložného priestoru
  • Špeciálny nepriepustný materiál
  • Airvent Agility pre väčšie pohodlie a priedušnosť
  • Stehná a ramenný pás s vreckami

Špeciálny spätný systém Airvent AGILITY

Spomínate si batohy, ktoré sa začali zmenšovať na ramenách a zadok bol namočený? Salomon je sám osebe a vďaka Airvent Agility je navrhnutý tak, aby dodával stabilitu, ľahkosť, pohodlie pri nošení a vysoký pot.

Zadná časť batohu je vybavená podložkami EVA, ktoré majú vplyv na lepšiu ventiláciu a priedušnosť. Pridajte nastaviteľné ramenné popruhy , hrudný popruh a pásový opasok s dvoma vreckami, ktoré vám uľahčia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon EVASION 20 BLACK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon EVASION 20 BLACK .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií