Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato

Zobraziť katalóg
Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato
Batoh – unisex, chrbtový systém Airvent AGILITY, Ramenné popruhy s penou EVA, Nastaviteľný opasok, Nastaviteľný hrudný popruh, Popruhy na zdvíhanie záťaže, Sťahovací popruh, 1 hlavný oddiel, 2 vrecká na popruhu so zipsom, 2 sieťované bočné vrecká, 1 horné vonkajšie vrecko na zips, Oddiel pre mechúr so závesným systémom, Držiak palíc, Elastický nosič vybavenia, Bez PVC, materiály: Sieťovina 3D Mesh, 210D 3-vláknová tkanina, odolnosť voči vode do 1000mm, 210D Mini Ripstop, rozmery 45×35×25cm, hmotnosť 429g, objem 25l
Kód:  SPTsalo1023 Produktové číslo:  00889645256313 Stránky výrobcu
Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato Predaj skončil

Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato

Praktický turistický batoh Evasion s objemom 25 litrov v sivomodrej farbe skvele poslúži pri vašich výpravách a výletoch. Je pohodlný a maximálne komfortný aj pri dlhších cestách. Hlavná komora je ľahko dostupná, ďalej máte k dispozícii 2 vrecká na zips a 2 bočné sieťované vrecká a jedno vrecko vonkajšie. Vďaka kompresným popruhom batoh Evasion môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv a potrieb a na ľahké prenášanie poslúži ucho v hornej časti. 

Kľúčové vlastnosti batoha Evasion 25 sivomodrý

  • Unisex turistický batoh Salomon s objemom 25 litrov
  • Maximálne komfortný aj pri dlhších trasách
  • Členitý úložný priestor s množstvom vreciek
  • Chrbtový systém Airvent AGILITY s EVA podložkami pre dobrú stabilitu a priedušnosť
  • EVA ramenné popruhy
  • Výškovo nastaviteľný hrudný pás
  • Široký bedrový pás a kompresné popruhy batoha Evasion pre čo najdokonalejší tvar a pohodlie
  • Materiál s úpravou Ripstop extra pevný a vodoodolný do 1 000 mm vodného stĺpca
  • Pružné lanko a pútka na palice
  • Batoh Evasion 25 je pripravený na použitie s hydratačným vakom
  • Sivomodrá farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon Evasion 25

Chrbtový systém batoha Evasion je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a komfort pri cestovaní a športe. Systém Airvent AGILITY zaisťujete optimálny komfort, stabilitu a priedušnosť batoha. Chrbtový panel sa dobre prispôsobí vášmu chrbtu a vďaka EVA podložkám v najdôležitejších miestach prebieha optimálna ventilácia a prúdenie vzduchu. Široký bedrový pás napomáha dobrej stabilite a uľavuje chrbtu pri nosení batoha. Hrudný pás môžete výškovo nastaviť podľa svojej postavy, aby vám batoh Evasion perfektne sedel. Ramenné popruhy sú vystužené EVA materiálom pre pohodlie pri nosení väčšej záťaže.  

Vodoodolný a extra pevný materiál

Na výrobu batoha Evasion 25 výrobca používa 3D mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavná tkanina je použitý 210D Mini Ripstop, ktorý je vodoodolný do vodného stĺpca 1 000 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu aj dôjde, bráni v šírení trhliny.

Špeciálne vybavenie batoha Evasion 25

Pri dlhších túrach oceníte prípravu na hydratačný vak s objemom až 2 litre, ktorý jednoducho uložíte do vnútornej priehradky a upevníte fixačným popruhom. V prednej časti batoha Evasion nájdete pružné lanko a pútka na pripevnenie ďalšieho vybavenia a tiež napríklad trekingových palíc.

Rozmery:
45 × 35 × 25 cm

Hmotnosť:
429 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Evasion 25 Ombre Blue/Sun-Dry-Tomato.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií