AD homeoffice AD homeoffice

Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime

Zobraziť katalóg
Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime
Športová taška – unisex, čalúnený chrbtový panel, čalúnený ramenný popruh, sťahovacie popruhy, horné madlo, 1 hlavný oddiel, 1 oddiel pre vlhké veci, 2 vnútorné vrecká, vodotesná konštrukcia, široké predné otváranie s dvojitými jazdcami, zips 8 mm, tkanina: 210D Nylon Triple Ripstop , odolnosť voči vode do 500 mm, 600D Polyester Neocoating, vodoodolnosť do 2 000 mm, rozmery 70×30×27cm, hmotnosť 548g, objem 70l
Kód:  SPTsalo1009 Produktové číslo:  889645424767 Stránky výrobcu
Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime Predaj skončil

Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime

Športová taška Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W / Acid Lime unisex je praktická taška na všetky druhy športových aktivít. Hlavnou prednosťou tašky sú dve možnosti nosenia - cez rameno ako klasická taška alebo na chrbte ako batoh. Taška má polstrovaný zadný panel, takže ju možno nosiť so stopercentným pohodlím.

Kľúčové vlastnosti tašky Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W / Acid Lime unisex

  • Taška je priestranná, veci sa do nej ľahko ukladajú
  • Salomon Prolog 70 Backpack má praktické vrchné madlo
  • Jeden hlavný oddiel, jeden oddiel pre vlhké veci
  • Vodotesná konštrukcia
  • Unisexové vyhotovenie
  • Vodoodolná do 2 000 mm
  • Čalúnený chrbtový panel a ramenný popruh

Jedinečný úložný priestor

Taška má praktické vrchné madlo, vďaka ktorému sa ľahko prenáša. Športové oblečenie a topánky sa do tašky pohodlne zmestia, a vďaka širokému prednému otváranie s dvojitými zipsami sa do tašky ľahko ukladajú. V tejto športovej taške nájdeme jednu hlavnú kapsu, oddiel na mokré veci, a tiež dve vnútorné vrecká na drobnosti. Taška je teda viac než vhodná na plávanie či lyže. Má sťahovacie popruhy pre jednoduché prispôsobenie každej osobe, ktorá ju nosí. Športová taška Salomon Prolog 70 Backpack je kompletne vodoodolná, nemusíte sa tak báť, že vám topiaci zvyšky snehu či voda z plaviek urobia na sedačke či v kufri auta neporiadok. Celá taška je vodoodolná až do 2 000 mm, je vyrobená z 210D Nylon Triple Ripstop a 600D Neocoating polyesteru a neobsahuje PVC. Vďaka unisexovému vyhotoveniu je navyše vhodná pre mužov aj ženy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Prolog 70 Backpack Surf The W/Acid Lime.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií