Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web

Zobraziť katalóg
Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web
5 1 hodnotení
Batoh – unisex, chrbtový systém Airvent ERGOFLOW s prístupom k chrbtu, ramenné popruhy Harness Lite, ergonomický pás, hrudný popruh s uzáverom E-lock, 1 hlavná komora, 1 extrémny box, 1 vnútorné vrecko so zipsom, 1 vrecko na popruhu so zipsom, 1 predné mäkké elastické vrecko na tekutiny, Bočná komora na zips na sondu a lopatu, odnímateľný šikmý nosič lyží, 2 nosiče čakanov, vnútorné stabilizátory sondy/lopaty, viacnásobné slučky, zadný prístup ku hlavnému oddielu, zips YKK, kompatibilný s mäkkými plochými fľašami (500 ml ), Systém na zavesenie mechúra, materiály: Sieťovina 3D Mesh, 100D nylon trojitý odolný ripstop materiál, nepremokavosť do 1 000 mm, 210D nylon s úpravou ripstop Oxford 6.6, nepremokavosť do 1 000 mm, 4-Way Stretch Mesh, rozmery: 50×24×13cm, hmotnosť 680g, objem 23l
Kód:  SPTsalo1022 Produktové číslo:  00889645256726 Stránky výrobcu
Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web Predaj skončil

Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web

Praktický a dômyselný batoh X Alp s objemom 23 litrov perfektne poslúži aj v najnáročnejších podmienkach. Jeho používanie je veľmi jednoduché, pohodlné a bezpečné. Prístup do hlavnej komory batohu je buď veľký, z hornej časti, alebo menší, z chrbtovej časti. Do batohu s ľahkosťou uložíte aj objemnejšie veci. Nachádza sa tu aj vrecko na zips, extrémny box s rýchloupínacím systémom na najdôležitejšie veci, vnútorné vrecko na zips, horné vonkajšie vrecko, vrecko na bedrovom páse a bočný priestor na sondu alebo lopatu. Do každého úložného pristoru je jednoduchý prístup vďaka YKK zipsom.

Kľúčové vlastnosti batohu X Álp 23

  • Unisex batoh Salomon s objemom 23 litrov
  • Aj do extrémnych podmienok
  • Maximálne pohodlný a priedušný
  • Členitý úložný priestor s množstvom vreciek
  • Systém Airvent ERGOFLOW na optimálny kontakt s chrbtom a voľnosť pohybu
  • Ergonomické ramenné popruhy
  • Vďaka bedrovému pásu môžete batoh polohovo nastavovať a používať aj počas chôdze
  • Materiály sú extra pohodlné a vodoodolné do 1000 mm vodného stĺpca
  • Odnímateľný diagonálny nosič lyží
  • 2 držiaky čakanov
  • Pripravený na používanie s hydratačným vakom
  • YKK zipsy
  • Limetková farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon X Alp 23

Chrbtový systém batohu X Álp je špeciálne navrhnutý na to najdokonalejšie pohodlie a komfort počas cestovania a športu. Systém Airvent ERGOFLOW zabezpečuje optimálny kontakt batohu s chrbtom a prispieva k voľnosti pohybu. Zároveň optimalizuje prúdenie vzduchu a odvádzanie vlhkosti. Ramenné popruhy Harness Lite sú ergonomicky tvarované, perfektne opisujú tvar tela a pôsobia pohodlne. Vďaka kompresným popruhom môžete batoh X Alp prispôsobiť svojim potrebám a obsahu batohu. Hrudný popruh má E-Lock zatváranie, ktoré sa s ľahkosťou používa aj so skrehnutými prstami. Bedrový pás vám dáva možnosť nastavovať polohu batohu a používať ho aj v stoji alebo počas chôdze.

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batohu X Alp 23 výrobca používa 3D mesh, čo je trojrozmerná sieťovina, ktorá zabezpečuje maximálnu priedušnosť a pohodlné nosenie. Ako hlavné materiály batohu sú použité 210D Oxford Nylon 6.6 a 100D Nylon Triple Ripstop. Oba materiály sú vodoodolné do vodného stĺpca 1 000 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky. Ak sa látka napriek tomu pretrhne, Ripstop bráni šíreniu trhliny. Ako posledný materiál sa počas výroby používa 4-Way Stretch Mesh.

Špeciálne vybavenie batohu X ALP 23

Počas vysokohorských výprav určite oceníte 4D diagonálny nosič lyží, ktorý sa používa ľahko a jednoducho. Nosič môžete z batohu X Alp kedykoľvek odpojiť. Ďalej máte k dispozícii 2 držiaky čakanov. Batoh Salomon je pripravený na používanie vaku na vodu do objemu 0,5 litra.

Rozmery:
50 × 24 × 13 cm

Hmotnosť:
680 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X Alp 23 Lime Punch./Surf The Web.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií