Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Salomon X Pro 130

Zobraziť katalóg
Salomon X Pro 130
Lyžiarky – pre mužov, tvrdosť topánky (flexia): 130, typ lyžiara: expert, typ topánky: all mountain, šírka skeletu v priehlavku: 100mm, sezóna: 2018/2019, vnútorná topánka: Anti-packing foam|My CustomFit 3D Race liner, skelet : Articulated overlap|PU shell and PU cuff
Kód:  SPTsl0233nad Produktové číslo:  SPTsl0233nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon X Pro 130 Predaj skončil

Salomon X Pro 130

Salomon X Pro 130 sú pánske lyžiarske topánky určené pre expertných lyžiarov, ktorí od svojich topánok očakávajú vysokú kvalitu, komfort aj vynikajúci výkon. Technológia Twinframe2 zaistí skvelý prenos energie a pevné držanie nohy pre maximálny možný výkon. Topánka My Custom Fit 3D, ktorá je predtvarovaná na 3D forme, je vybavená takisto tepelne formovanými vložkami v kľúčových tlakových bodoch, čo zaručí skvelé držanie nohy. Patentovaná technológia tepelného tvarovania skeletu topánky umožní rozšírenie topánky v oblasti priehlavku o 6 mm a v oblasti členku až o 10 mm. K pohodlnej jazde prispeje PU skelet vyrobený dvojitým vstrekovaním polyuretánu. Salomon X Pro 130 sú zárukou komfortnej a veľmi výkonnej jazdy.

Kľúčové vlastnosti Salomon X Pro 130

  • Pánske lyžiarske topánky
  • Salomon X Pro 130 určené pre expertných lyžiarov
  • Technológia Twinframe2 na skvelý prenos energie
  • Predtvarovaná topánka na 3D forme My Custom Fit 3D
  • PU skelet s dvojitým vstrekovaním polyuretánu
  • Technológia Anti-packing foam
  • 4 hliníkové 3D mikro pracky
  • Technológia SensiFit na ľahké obutie a vyzutie topánky
  • Farebné vyhotovenie:modré

Výkonné a komfortné

Salomon X Pro 130 vás nadchnú pre svoj skutočne vysoký výkon. Vďaka použitým technológiám sú však tiež lyžiarskymi topánkami, ktoré ponúkajú skvelé pohodlie a komfort. Zosilnená zadná vložka umožňuje použitie mäkšej prednej manžety, a tak získate ešte lepší pocit obopnutia nohy. Topánky sú vybavené štyrmi 3D hliníkovými mikro prackami, ktoré poskytujú viac pohodlia aj pri chôdzi a slúžia na čo najpresnejšie individuálne prispôsobenie. Technológia SensiFit prispieva k pohodliu tým, že umožňuje veľmi jednoduché obutie aj vyzutie topánky. Lyžiarske topánky Salomon X Pro 100 sú skvelou voľbou pre všetkých expertných lyžiarov.

            

Veľkosti:
43, 44,5 46, 47,5 a 49 EÚ



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X Pro 130.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií