PET AP+ plus nový vizuál

Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect

Zobraziť katalóg
Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect
Lyžiarky – s vnútorným vykurovaním topánky, určené pre ženy, tvrdosť topánky (flexia): 90, typ lyžiarov: športový, typ topánky: all mountain, šírka skeletu v priehlavku: 100mm, sezóna: 2018/2019, vnútorná topánka: My Custom Heat 3D Pro Liner, skelet : PU shell and PU cuff
Kód:  SPTsl0306nad Produktové číslo:  SPTsl0306nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect Predaj skončil

Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect

Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect sú dámske lyžiarske topánky určené pre športové lyžiarky, ktoré od svojich topánok očakávajú vysokú kvalitu, komfort i vynikajúci výkon. Technológia Twinframe 2 zaistí skvelý prenos energie a pevné držanie nohy pre dosiahnutie maximálneho možného výkonu. Topánočka je špeciálne prispôsobená ženskej nohe vďaka My Custom Fit 3D, ktorá je predtvarovaná na 3D forme a je opatrená tepelne formovanými vložkami v kľúčových tlakových bodoch, čo zaručí skvelé držanie nohy. Patentovaná technológia tepelného tvarovania skeletu topánky umožní rozšírenie topánky v oblasti priehlavku o 6 mm a v oblasti členku až o 10 mm. K pohodlnej jazde prispeje PU skelet vyrobený dvojitým vstrekovaním polyuretánu. Salomon X Pro 90 W sú zárukou komfortnej a veľmi výkonnej jazdy.

Kľúčové vlastnosti Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect

  • Dámske lyžiarske topánky
  • Salomon X Pro 90 W určené pre športové lyžiarky
  • Dokonalý tepelný komfort vďaka vyhrievaniu vnútornej topánky
  • Technológia Twinframe pre skvelý prenos energie
  • Predtvarovaná topánočka na 3D forme My Custom Fit 3D
  • PU skelet s dvojitým vstrekovaním polyuretánu
  • 4 hliníkové 3D mikro pracky
  • Technológia Sensifit pre ľahké nazutie a vyzutie topánky
  • Farebné vyhotovenie: bielo-čierne

Unikátne vyhrievanie vnútornej topánočky

Lyžiarky Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect vám poskytnú úplne dokonalý tepelný komfort. Sú totiž vybavené unikátnou technológiou Custom Heat Connect, ktorá zabezpečuje vyhrievanie vnútornej topánky. S pomocou bluetooth môžete nastaviť vyhrievanie z vášho mobilného telefónu a priamo zo svahu tak ovládať, aký veľký tepelný komfort vnútri topánky chcete.

Výkonné a komfortné

Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect vás nadchnú pre svoj skutočne vysoký výkon. Vďaka použitým technológiám sú však tiež lyžiarskymi topánkami, ktoré ponúka skvelé pohodlie. Zosilnená zadná vložka umožňuje použitie mäkšej prednej manžety, čím získate ešte lepší pocit obopnutia nohy. Topánky sú opatrené štyrmi hliníkovými 3D mikro prackami, ktoré poskytujú viac pohodlia aj pri chôdzi a slúžia pre čo najpresnejšie individuálne prispôsobenie. Technológia Sensifit prispieva k pohodliu tým, že umožňuje veľmi jednoduché nazutie aj vyzutie topánky. Lyžiarky Salomon X Pro 90 W sú skvelou voľbou pre všetky športové lyžiarky.

Veľkosti:
38,5, 40, 41,5 a 43 EU


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X Pro 90 W Custom Heat Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X Pro 90W Custom Heat Connect.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií