Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M

Zobraziť katalóg
Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M
Čiapka ľahká priedušná, výborne odvádza vlhkosť a rýchlo schne, veľkosť S / M
Kód:  SPT10777 Produktové číslo:  887850830274 Stránky výrobcu
Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M Predaj skončil

Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M

Rádi sportujete a hledáte vhodnou pokrývku hlavy? Pak vás jistě uchvátí tato precizní čepice s kšiltem. Svou lehkostí a prodyšností nadchne i náročné sportovce. Výborně odvádí vlhkost, proto je vhodná i na těžké tréninky nebo běžecké maratony. Díky zapínání na suchý zip se přizpůsobí dvěma velikostem. Nádherný nadčasový design a reflexní loga ohromí i náročné zákazníky. 

Klíčové vlastnosti

  • lehká a prodyšná
  • reflexní logo
  • ventilace
  • zapínání na suchý zip
  • AdvancedSkin ActiveDry
  • UPF50
  • PES 100%
  • Barva modrá
  • Velikost S/M

Technologie

Čepice Salomon XA Cap se může pyšnit technologií, která zajišťuje, aby vaše hlava a vlasy zůstaly bez potu. Tedy se postará o maximální komfort a pohodlí i při náročném cvičení. Pot i vlhkost z těla odvádí pryč ke svrchní vrstvě textilu. Čepice je vyrobena ze 100% polyesterové tkaniny, jejíž předností je například rychlé sušení a vysoká odolnost vůči světlu, povětrnostním vlivům i mikroorganismům. Luxusní design je pak již pomyslnou třešničkou na dortu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA Cap Teal f05/light onix S/M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Cap Teal F05 / light onix S / M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA Cap Teal F05 / fény onix S / M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií