LEGO v APP pro AP+

Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33
Obuv detská, športová, rýchle sťahovanie, membrána CLIMASHIELD™ Waterproof, podošva Contagrip, medzipodošva z tvarovanej peny, veľkosť EU 33
Kód:  SPT18848 Produktové číslo:  889645058429 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33

Predstavujeme vám unikátnu detskú obuv od spoločnosti Salomon s označením XA PRO 3D CSWP J. Popri nevšednom dizajne ladenom prevažne do oranžovej a modrej farby sa topánka vyznačuje perfektnou kombináciou hneď niekoľkých inovatívnych prvkov. Nepromokavá a zároveň priedušná ochrana obuvi ClimaShield Waterproof udrží nohy vašich detí v suchu a v pohodlí aj pri naozaj dlhom behu. Obuv Salomon disponuje tými najnovšími technológiami pre pohodlný a zdravý beh.

Contagrip podošva predstavuje kombináciu špeciálnej gumy, vďaka čomu sa hodí na akýkoľvek povrch a poskytuje výbornú priľnavosť pri akomkoľvek počasí. Využíva ideálnu kombináciu špeciálnych gumových komponentov s protišmykovými schopnosťami. Tiež nezanecháva šmuhy na podlahe! Medzipodrážka z tvarovanej peny EVA ponúka ľahké odpruženie a stabilitu. Samotná stielka je z vysekávanej EVA peny, ktorá opäť podporí skvelé odpruženie aj obúvanie obuvi.

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranná detská obuv s vodovzdornou membránou ClimaShield Waterproof
  • Podošva Contagrip s výbornou priľnavosťou a protišmykovými schopnosťami
  • Antibakteriálna úprava Agion
  • Systém Sensifit obopína chodidlo
  • Quicklace pre rýchle utiahnutie šnúrok jednou rukou vrátane vrecka na šnúrky
  • Ochranný materiál a syntetická ochrana špičky
  • Špeciálna EVA pena podporí perfektné odpruženie, stabilitu a obúvanie
  • Priľnavosť a dobrý kontakt s terénom

Až ich vyskúšate, nebudete chcieť iné!

Predovšetkým oceníte presný strih a špeciálnu vložku pre perfektné usadenie nohy, ochranný materiál okolo celej základne a syntetickú ochranu špičky. Skvelú priedušnosť a zároveň rýchle schnutie zaisťuje špeciálna textilná podšívka, ktorá je navyše odolná voči mechanickému poškodeniu a odieraniu. Systém Sensifit obopína chodidlo, dodáva pohodlie a zaručuje jeho presné a bezpečné usadenie. Antibakteriálna úprava Agion sa postará o zdravé prostredie pre vaše nohy.

Rýchlošnurovanie s praktickým vreckom

Šnurovanie Quicklace vám umožní utiahnuť obuv jediným pohybom a ihneď vyraziť. Minimalistická, ale silná šnúrka spoločne s jedinečným mechanizmom umožňuje extrémne rýchle prispôsobenie nohe. Jednoduchšie zaväzovanie a následné rozväzovanie jednoducho neexistuje! Poteší aj praktické vrecko, do ktorého ľahko ukryjete šnúrky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 33. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava orángután / vagy / Blue ama 33 EUR.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií