LEGO v APP pro AP+

Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11

Zobraziť katalóg
Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11
Obuv pánska, odolná a stabilná v náročnom teréne, aerodynamický profil, membrána GORE-TEX®, veľ. UK 11
Kód:  SPT18993 Produktové číslo:  889645059365 Stránky výrobcu
Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11 Predaj skončil

Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11

Špičkové bežecké topánky značky Salomon patria medzi to najlepšie, čo si môžete obuť. Ak patríte medzi vyznávačov naozaj náročných terénov a skutočných bežeckých výziev, nemôžete siahnuť po kúsku s väčším dôrazom na absolútny komfort a pohodlie. Kvalitné materiály spolu s pevným a spoľahlivým šitím sa zišli v do detailu premyslenom dizajne týchto praktických bežeckých topánok. Pre beh v náročnom teréne sú predurčené mnohými detailmi a užitočnými vlastnosťami. Tie sa postarajú ako o pohodlie vo vnútri topánky, tak o topánku samotnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranná syntetická časť v oblasti prstov
  • Dokonalé obopnutie nohy
  • Membrána GORE-TEX
  • Ochrana pred bahnom a vlhkosťou v spodnej časti topánky
  • Rýchlošnurovanie Quicklace
  • Technológia Sensifit™
  • Systém Agile Chassis™ pre tlmenie nárazov

Výnimočné vlastnosti

Topánky sú veľmi ľahké a môžu sa pochváliť tvarom, ktorý stabilizuje chodidlo bez toho, aby došlo k strate mobility. Šetriť nohu aj spríjemniť beh vie vďaka odpruženiu a materiálu tlmiacemu nárazy. Nápaditý dizajn topánok prispieva aj k ich úplnej odolnosti voči vode, bahnu či kamienkom. Nemusíte sa v nich báť ani naozaj divokého prostredia a môžete sa spoľahnúť na absolútne sucho. Úplnou samozrejmosťou je vzorka podrážky prispôsobená pohybu v náročnom teréne. Topánky sa nešmýkajú a váš krok v nich bude pevný a istý.

Medzi ďalšie užitočné a prekvapivé, ale hlavne nesmierne funkčné vlastnosti, patrí systém rýchleho a jednoduchého šnurovania, vďaka ktorému topánka pevne obopne nohu. Tradičné vlastností výbavy tejto obľúbenej značky je aj antibakteriálna stielka.



Doplňujúce informácie:

Vrchná časť:
kombinácia syntetiky

Stielka:
Ortholite

Medzipodrážka:
vstrekovaná EVA pena

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED/BK/GECKO GREE UK 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon XA PRO 3D GTX® RADIANT RED / BK / GECKO GREE UK 11.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií