Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L

Zobraziť katalóg
Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L
Lyžiarske okuliare - unisex; maximálne videnie, Advancedskin Activedry, systém Custom ID Fit
Kód:  SPTsl0095 Produktové číslo:  L39908700 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L Predaj skončil

Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L

Za chvíľu je to tu zas - biely sneh, kam až oko dovidí, perfektne upravené zjazdovky, celé lány nedotknutého prašana. Okrem poriadnych lyží, lyžiarok a vhodného oblečenia však do vašej kompletnej lyžiarskej výbavy patrí ešte jeden doplnok, ktorý hrá nesmierne dôležitú úlohu: lyžiarske okuliare. Ak si chcete byť istí skutočnou kvalitou lyžiarskych okuliarov, zaobstarajte si okuliare Salomon Xt One Black Tie & Dye / Solar Bk, ktoré sa hodia ako pre mužov, tak pre ženy a vďaka svojmu elegantnému vzhľadu budú nielen pomocníkom na zjazdovke, ale aj pekným módnym doplnkom .

Kľúčové plusy lyžiarskych okuliarov Salomon Xt One Black Tie & Dye / Solar Bk

  • Technika CUSTOM I.D. FIT - rámček a pena okuliarov sú vyrobené z materiálu, ktorý sa prispôsobí tvaru tváre pre maximálny komfort
  • Okuliare Salomon Xt One Black Tie & Dye / Solar Bk sú unisex
  • Dostupné vo veľkosti M / L
  • Nastaviteľný popruh so silikónovými pásikmi pre perfektné usadenie na helme
  • Sférické sklá poskytujú vyššiu kvalitu optickej jasnosti
  • Rám je vyrobený z ľahkého a odolného plastu
  • Úprava proti poškriabaniu
  • Kompatibilné s dioptrickými okuliarmi

Investícia sa oplatí

Lyžiarske okuliare musia prednostne perfektne sedieť. Najdôležitejšie na lyžiarskych okuliaroch je, ako vám padnú, rám musí byť rovnomerne rozložený na tvári a nemal by nikde tlačiť, najmä nie na nose. Okuliare totiž budú mať vplyv na dýchanie, a akékoľvek obmedzenie má preto nepríjemné dlhodobé dôsledky. Neoplatí sa preto na okuliaroch šetriť. Vyššia suma znamená vyššiu kvalitu, a o tú ide v prípade lyžiarskych okuliarov predovšetkým. Kúpte si okuliare Salomon Xt One Black Tie & Dye / Solar Bk a užite si radosť z vysokej kvality vašich lyžiarskych okuliarov.

 

Parametre a špecifikácia

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Xt One Black Tie&Dye/Solar Bk vel. M/L.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií