Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK

Zobraziť katalóg
Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK
Cestovný kufor , objem 35 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×35 cm, hmotnosť 2000g
Kód:  SPTif0096a51 Produktové číslo:  5414847724183 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK Predaj skončil

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK

Elegantný a zároveň praktický. Kufor Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Váha tohto kufra činí iba 2000 g, dovolenku vám nebude kaziť ťahanie ťažkej batožiny. Veľkosť S je ideálna do lietadiel, do ktorých môžete vziať len príručnú batožinu. Vnútorný objem 35 l sa výnimočne hodí na prevoz tej najnutnejšej výbavy. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je výbornou voľbou pre používateľov, ktorí obetujú pevnú škrupinu za ľahkosť. Vzhľadom k istej poddajnosti každej textílie je objem kufra jednoduché mierne rozšíriť. Nech už vyrazíte kamkoľvek, kufor Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK perfektne ochráni vaše veci a od prvej chvíle každého nadchne dokonalým spracovaním a množstvom funkcií.

Praktický TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Kvôli snahe o bezpečnejšiu leteckú prepravu je dnes nutné počítať s tým, že má letiskový personál právomoc batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Obvykle je batožina skenovaná, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Takzvané TSA zámky samozrejme umožňujú otvorenie pomocou certifikovaného kľúča. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, vaše veci by tak mali zostať aj tak v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK jednoducho zabezpečíte troma číslami kódu a o bezpečnosť vecí máte postarané.

Najdôležitejšie prednosti cestovného kufra Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK

  • Kufor má dvojicu koliesok, ktoré sú pevné a nedolámu sa ani na kockách dlažby
  • Menovka bude užitočná v prípade, že sa na letisku váš kufor stratí
  • Pridané držadlo vytvorí z kufra skutočne komfortnú cestovnú batožinu
  • Popruhy prišité k hlavnej priehradke pomôžu s organizáciou uložených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
35 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Objem

Objem
35 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Base Boost UPRIGHT 55/20 LENGTH 35cm Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35CM BLACK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií