Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue
5 1 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 37 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2,6kg
Kód:  SPTif0096a21 Produktové číslo:  5414847856228 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue

Chcete cestovať štýlovo? Kufor Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Veľkosť S prejde na letiskách a kufor si tak vezmete aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Celkový vnútorný objem 37 l je postačujúci na prevoz drobnejších nevyhnutností. Škrupinový materiál kufra je dobrou voľbou vďaka svojej mohutnosti a nepremokavosti. Tým pádom prežije aj menej šetrné zaobchádzanie a znesie nejaký ten úder. Nezáleží, kam vaše cesty povedú, kufor Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše ihneď každého nadchne svojím nápaditým dizajnom aj funkčnosťou a ergonómiou.

Šikovný TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich je zavedené, že má personál letísk právomoc kontrolovať obsah kufrov s cieľom likvidácie napr. prípadných výbušnín. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Zámky TSA samozrejme dovoľujú ochranke použiť špeciálny kľúč. Do kufra sa dostane len personál letiska, o bezpečnosť svojich vecí strach mať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue prakticky zabezpečíte pomocou malých kotúčikov s číslami a nemusíte sa ničoho báť.

Dôležité výhody cestovného kufra Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, takže ani dlhšie presuny s ťažkým nákladom nebudú problém
  • Pribalená menovka je dôležitá pri hľadaní batožiny na výdajnom páse na letisku
  • Integrované držadlo uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde
  • Dva popruhy v hlavnej priehradke pomôžu s balením a organizáciou kufra

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Objem
37 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!

Objem

Objem
37 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Grey/Capri Blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií