Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Fit e Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Fit e Black
4,5 46 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0010a7 Produktové číslo:  SM-R375NZKAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Fit e Black


Náramok Galaxy Fit E novej generácie

Fitnes s radosťou

Buďte za každých okolností motivovaní byť v pohybe. A na svoje zápästie sa pozerajte nie z netrpezlivosti, ale zo zvedavosti! Fitnes náramok Galaxy Fit e na svojom minimalistickom displeji sústreďuje všetky dôležité štatistiky a údaje, ktoré vás budú neustále posúvať vpred.

Športovanie bez hraníc

Užívajte si fitnes aktivity bez akéhokoľvek obmedzenia. Galaxy Fit e od spoločnosti Samsung bol navrhnutý špeciálne preto, aby ste dosahovali čo najpôsobivejšie výkony. Jeho prevedenie z odolného a ultraľahkého materiálu zaručí, že medzi vami a aktívnym životným štýlom už nebude stáť žiadna prekážka.

Náramok, ktorý sa nezastaví

Pripravte sa na dychberúci výkon fitnes náramku Samsung Galaxy Fit e. Ide totiž o zariadenie plné energie, ktorá vám vystačí na sledovanie aktivít až počas troch dní strávených pohybom. Navyše je náramok neustále v spojení s vaším smartfónom a zobrazuje vám všetky prichádzajúce notifikácie.

Je naň spoľahnutie

S Galaxy Fit e budete pripravení naozaj na všetko. Vyznačuje sa totiž vojenským štandardom odolnosti a certfikáciou vodoodolnosti 5ATM. Vďaka tomu si ho môžete so sebou zobrať skutočne kamkoľvek. Už stačí len vytýčiť si vaše fitnes ciele a vybrať sa tým správnym smerom - rovno za nimi.

V permanentnom kontakte

Prichádzajúce hovory, notifikácie, udalosti z kalendára vášho telefónu... To všetko teraz uvidíte aj na displeji vášho Galaxy Fit e od spoločnosti Samsung. Inteligentný fitnes náramok totiž neustále komunikuje s vaším smartfónom a uľahčuje vám tak váš každodenný život.

Sleduje aktuálne výkony

Každý pohyb sa počíta! Fitnes náramok Galaxy Fit e disponuje šikovnou funkciou automatického sledovania, pomocou ktorej rozozná až tri rôzne aktivity: chôdzu, beh a dynamické cvičenie. Navyše vďaka skvelej kompatibilite dokáže prostredníctvom aplikácie Samsung Health odoslať vašu momentálnu tepovú frekvenciu aj na váš telefón.

Spánok pod kontrolou

Cíťte sa vždy oddýchnutí a v pohode. Náramok Galaxy Fit e od spoločnosti Samsung sa postará aj o to, aby ste si každý deň dopriali čo najzdravší a najefektívnejší spánok. Podrobne totiž analyzuje vaše spánkové návyky, detekuje vaše pohyby a ráno vám ponúkne detailný prehľad informácií o tom, ako váš spánok prebiehal.

Vezmite ho kamkoľvek

Galaxy Fit e je náramok, ktorý vás s radosťou bude sprevádzať na všetkých potulkách svetom. A vám tam nebude vôbec prekážať - práve naopak. Vďaka svojmu ľahkému a minimalistickému dizajnu je jeho používanie intuitívne, jednoduché a ničím nezaťažujúce. Naplno si teda vychutnávajte jeho funkcie, kamkoľvek pôjdete.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Zaujímalo by ma aké funkcie sú dostupné keď hodinky nie su prepojené s mobilom.

Dobrý den. Má náramek budík?

Kúpil som si tento náramok a mám iPhone spojím ho s Bluetooth pripojí sa ale v aplikácii mi ho nenájde

Ak mi prasklo sklíčko na hodinkách a poškrábalo sa vzťahuje sa na nich okamžitá výmena ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak velký je obvod řemínku. A jestli se dá náramek připojit do aplikace Samsung Healt. Děkuji

Samsung health již nejde zapnout. Neznáte nějakou jinou aplikaci, kde se dá zobrazit historie kroků, tepu atd?

Dobrý deň chcem sa opýtať či hodinky spolupracujú aj s iOS systémom ? ( iPhone)

Dobrý den chci se zeptat na rozdíl mezi tímto náramkem Fit e a naramkem Fit od Samsungu? děkuji

Má náramok funkciu že keď otočíte rukou tak sa zapne?

Má náramok ovládanie alebo hladanie mobilu?

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Fit e Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Fit e Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fit e Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit e Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Fit e Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií