AP+ nový vizuál AD homeoffice

Samsung Smart Charm zlatý

Zobraziť katalóg
Samsung Smart Charm zlatý
3,7 8 hodnotení
Fitness náramok inteligentný, LED notifikácie (hovory, SMS, sociálne siete, stav batérie a nabíjania), fitness funkcie (akcelerometer, krokomer, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií), výdrž až 14 dní, šírka náramku 5 mm, vlastný OS
Kód:  SAAW0015a Produktové číslo:  EI-AN920BFEGWW Stránky výrobcu

Samsung Smart Charm zlatý


vypnuté
Samsung Smart Charm zlatý

Štýl a odolnosť

Dodajte vášmu štýlu pomyselnú bodku a urobte dojem. Jedinečný elegantný dizajn sa skvele hodí k vášmu životnému štýlu pri akejkoľvek príležitosti. Navyše vydrží pracovať až 14 dní pri jednom nabití.


Zostaňte v pohybe

Buďte v obraze, keď na tom najviac záleží. Synchronizujte si svoj inteligentný telefón, bez ohľadu na to, či si ho vezmete so sebou, alebo ho necháte doma, aby monitoroval vaše životné funkcie, zbieral základné informácie o vašej fyzickej kondícii, vrátane spálených kalórií a prejdenej alebo ubehnutej vzdialenosti.


Všetky informácie na dosah

Majte potrebné informácie ihneď k dispozícii. Vďaka prednastaveným farebne odlišným LED notifikáciám budete skvele informovaní. Upozornia vás na aktuality zo sociálnych sietí, prichádzajúce textové správy a hovory, takže vám nič neunikne.

vypnuté
Samsung Smart Charm zlatý

vypnuté
Samsung Smart Charm zlatý

Kľúčové vlastnosti

  • Prostredníctvom bluetooth spárujete hodinky s telefónom.
  • Náramok sleduje vašu kondíciu, prejdené kroky aj spálené kalórie.
  • LED dióda vás informuje o aktualitách zo sociálnych sietí, o prichádzajúcich hovoroch či textových správach.
  • 17 mAh batéria zvládne napájať náramok až 14 dní.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či by sa dali tieto hodinky ešte kúpiť, veľmi by som ich chcela.

Dobrý den musím mít pro detekci kroku zapnutý bluetooth nebo můžu telefon nechat doma, jít si zaběhat a pak to jen nahrát to telefonu?

Nedari se mi spojit s zadnym telefonem. :(

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s voděodolností tohoto náramku, je nějaká, nebo žádná? Děkuji

Dobry den, meria tento naramok aj tepovu frekvenciu? Dakujem

Dobrý den, koupila jsem jako dárek k Vánocům. Zajímá mne, od jaké verze Android je náramek kompatibilní. Dále, jakou aplikaci k zobrazování např. trasy a spálených kalorií je doporučený? Např. Endomondo přejímá i data GPS z mobilu... Děkuji:)

Na to aby dokazal upozornit na sms, musi byt v dosahu blootooth s telefonom ano? Alebo dostanem notifikaciu o sms/zmeskanom hovore ak si telefon zabudnem doma?

Dobrý den, chci se zeptat mám nový telefon huawei p8 lite s operačním systémem Android 5.0 (Lollipop). Neustále se mi odpojuje od telefonu a náramkem to není. není možné že mám v telefonu špatné nastavení nebo něco podobného?

Musím mít telefon stále u sebe nebo náramek funguje na delší vzdálenost?

Dobrý deň, chcela som sa opýtať či sa dajú tieto hodinky spojiť aj s mobilom značky Apple. Ďakujem

12
Diskusia a poradňa k Samsung Smart Charm zlatý
Príslušenstvo pre Samsung Smart Charm zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Smart Charm zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Smart Charm Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Smart Charm Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Smart Charm, arany.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií