AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sava 29 Alu 2.0

Zobraziť katalóg
Sava 29 Alu 2.0
4,8 5 hodnotení
Horský bicykel –
Kód:  SPTsav022nad Produktové číslo:  SPTsav022nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sava 29 Alu 2.0


Horský bicykel je určený na jazdu v teréne, dobrodružstvo, zábavu aj súťaženie. Práve v týchto disciplínach vás nový horský bicykel Sava 29" Alu 2.0 rozhodne nesklame. Má široké plášte s agresívnym vzorom, ktorý vám zaistí ideálnu trakciu v neustále sa meniacom teréne. Vďaka odpruženej vidlici a hliníkovému rámu sa rozhodne nestratíte ani pri rekreačných závodoch.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Sava 29" Alu 2.0

  • Horský bicykel s hliníkovým rámom a s kolesami vo veľkosti 29"
  • Pružinová vidlica Suntour XCR-RL-R Poploc so zdvihom 100 mm
  • Komponenty Shimano Deore
  • Hmotnosť 13,1 kg

Horský bicykel s komponentmi Shimano a vzduchovou vidlicou

Sava 29" Alu 2.0 je horský bicykel, ktorý vás nikdy nesklame. Bicykel je vybavený ľahkým hliníkovým rámom s osadenou pružinovou prednou vidlicou RockShox Recon TL Solo Air so zdvihom 100 mm. Neoddeliteľnou súčasťou bicykla sú tiež preslávené komponenty Shimano zo série Deore. Významným prvkom bezpečnosti sú použité kotúčové brzdy Shimano Deore BD-M315. V náročnom teréne potom oceníte možnosť výberu až z 30 prevodov.

O značke Sava

Spoločnosť Sava, predtým známa pod označením SAVA Bicycle Creative Design Team, bola založená už v roku 2005 v nemeckom Sindelfingene a v roku 2018 otvorila novú továreň vo Frankfurte nad Odrou. Vyrába kvalitné cestné, skladacie a horské bicykle a v portfóliu nechýbajú ani dnes stále obľúbenejšie elektrobicykle. Bicykle Sava sa vyznačujú použitím uhlíkových vlákien novej generácie s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, kde môžem v prípade potreby servisovať bicykle (ak by bol nejaký problém), alebo musí ísť všetko k vám na RMA ? dakujem

Kdeje neblize servis ELEKTRO SKLADACIHO kola SAVA..bydlim v Prerove ...nebo Zlin ... koupa jsem v breznu v Alza

Diskusia a poradňa k Sava 29 Alu 2.0
Príslušenstvo pre Sava 29 Alu 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava 29 Alu 2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sava 29 Alu 2.0.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií