PET PET

Scoot and Ride Highwaybuddy ružovo-modré

Zobraziť katalóg
Scoot and Ride Highwaybuddy ružovo-modré
Detské odrážadlo – kolobežka a odrážadlo, vek 3-5 rokov, nosnosť do 50kg
Kód:  SPTms2283 Produktové číslo:  4897033961783
Scoot and Ride Highwaybuddy ružovo-modré Predaj skončil

Scoot and Ride Highwaybuddy ružovo-modré

Jedinečný produkt pre vaše deti! Odrážadlo, ktoré dokážete veľmi jednoduchým pohybom počas dvoch sekúnd zmeniť na kolobežku. Skvelá zábava pre deti vo veku 3 - 5 rokov. Vášmu dieťaťu sa nemôže nič stať, bezpečnosť produktu je totiž certifikovaná podľa najprísnejších noriem. Tento model má skoro rovnaké funkcie ako skorší model Highway Freak, skrýva ale niektoré nedôležité prvky.

Kľúčové vlastnosti

  • Zmeniť kolobežku na odrážadlo trvá iba 2 sekundy!
  • Jednoduché nastavenie všetkých parametrov
  • Originálne farby
  • Odolný rám

Unikátny produkt

Scoot and ride je firma, ktorá vyrobila unikátny výrobok, ktorý supluje hneď dve veci naraz - kolobežku a odrážadlo. Jedno na druhé možno zmeniť úplne jednoduchým pohybom za pár sekúnd a zvládne to aj vaše dieťa. Dokonalosť produktu je podčiarknutá úplne bezpečnými komponentami a odolnými materiálmi, ako je napríklad oceľový rám alebo ergonomicky tvarované riadidlá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scoot and Ride Highwaybuddy ružovo-modré
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scoot and Ride Highwaybuddy růžovo-modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scoot and Ride Highwaybuddy roller és kerékpár egyszerre.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií