Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Scott Reply evening blue silver chr

Zobraziť katalóg
Scott Reply evening blue silver chr
Cyklistické okuliare lyžiarske univerzálne
Kód:  SPT3429 Produktové číslo:  7613257618152 Stránky výrobcu
Scott Reply evening blue silver chr Predaj skončil

Scott Reply evening blue silver chr

Patríte medzi milovníkov lyžovania, snowboardingu či iných zimných športov? Poriadna výbava je základom maximálneho pôžitku zo zjazdu, a čo sa okuliarov týka, od nich závisí naozaj veľa. Preto by ste sa mali pozrieť na našu skvelú ponuku spoločnosti Scott.

Jednoducho perfektné

Lyžiarske okuliare Scott Reply vynikajú dvojitým sférickým zorníkom a štýlovým dizajnom vhodným predovšetkým pre ženy. Ich perfektné vyhotovenie a integrované technológie poskytujú vysoký komfort a bezpečnosť pri používaní. Tým hlavným esom v rukáve je však precízna optika Scott. Pri výrobe boli použité tie najkvalitnejšie materiály a patentované výrobné postupy, čím vznikli dokonalé zorníky, ktoré nadchnú optickou čistotou a prirodzeným zobrazením toho, na čo sa práve pozeráte. Navyše sú schopné filtrovať až 100 % škodlivého UV žiarenia. Zorník Silver chrome je najvhodnejší na použitie do jasných a polojasných dní. Disponuje 20 % priepustnosťou svetla.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové okuliare so štýlovým dizajnom
  • Vhodné pre malú až strednú tvár
  • Precízna optika Scott
  • Perfektné odvetrávanie
  • Technológia ošetrenia No-Fog
  • Hypoalergénne čalúnenie
  • Patentovaný RAM systém

Technológie na špičkovej úrovni

Je tu zabudovaný dômyselný systém ventilácie ACS (Air Control System), ktorý kombinuje vstupné prieduchy do skiel a výstupné prieduchy do rámu. Výsledkom je neustála cirkulácia vzduchu, a tým aj dokonalá prevencia proti kondenzácii pár a zahmlievaniu. K dokonalosti prispieva aj špeciálna technológia ošetrenia zorníkov No-Fog™, ktorá tiež zamedzuje kondenzácii vzduchu a zahmlievaniu.

Komfort je dôležitý

Okuliare môžu byť akokoľvek dobré, ale ak vám zle sedia a sú nepohodlné, už to nie je ono. Preto sa výrobcovia zamerali aj na túto stránku a verte alebo nie, podarilo sa im to. Už po nasadení spoznáte príjemný pocit kvalitnej hypoalergénnej tvárovej peny. Majú aj široký nastaviteľný popruh so silikónovým pásikom pre lepšie držanie na prilbe pri jazde.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scott Reply evening blue silver chr.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií