Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sema Amnesia Feeder L 330

Zobraziť katalóg
Sema Amnesia Feeder L 330
Rybársky prút - počet dielov 3 + 4, dĺžka 3,3 m, vrhacia záťaž 30 - 70 g, dve špičky
Kód:  SPT4427 Produktové číslo:  8591432069441

Sema Amnesia Feeder L 330

Patríte medzi nadšených rybárov? Určite budete súhlasiť, že s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. Či už chodíte na ryby raz týždenne alebo raz ročne, vždy budete potrebovať správne vybavenie, bez ktorého to nie je nikdy to pravé orechové. Firma Sema prináša na trh túto vysokokvalitnú, a pritom cenovo dostupnú feedrovú udicu, ktorú stojí za to vyskúšať.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokokvalitná feedrová udica za prívetivú cenu
  • 4 špičky
  • Ľahký blank
  • Delená konštrukcia
  • Vrhacia záťaž 30 - 70 g

Všestranný ideál

Lov na feeder je veľmi jemný, citlivý, a preto je kvalita a vyhotovenie udice dôležité. Amnesia Feeder L disponuje dĺžkou 3,3 metre, ale vďaka svojej konštrukcii a použitým materiálom je veľmi ľahká. Má vymeniteľné špičky v štyroch tvrdostiach podľa podmienok lovu, kde najjemnejšia pracuje už od 1/4 oz (7 g). Dokáže tak pokryť požiadavky rybárov pri použití od stojatých vôd až po silne tečúce vody. Určite oceníte aj anatomicky tvarovanú rukoväť so skvelou povrchovou úpravou, ktorá vám presne sadne do ruky a budete tak mať 100 % istotu úchopu. Ľahký blank má v sebe veľa sily a umožňuje presný a istý zásek aj na dlhé vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia udice:
Delená

Vrhacia záťaž:
30 - 70 g

Špičky:
1/4 oz, 1 oz, 3 oz, 4 oz

Dĺžka udice:
330 cm

Zložená dĺžka:
117 cm

Počet dielov:
3 + 4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sema Amnesia Feeder L 330
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sema Amnesia Feeder L 330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sema Amnesia Feeder L 330.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií