PET PET

Sharp Shape Kettlebell Súprava

Zobraziť katalóg
Sharp Shape Kettlebell Súprava
5 2 hodnotení
Sada kettlebellov – súprava 5, 10 & 15lbs (2.2kg, 4.5kg a 6.8kg)
Kód:  SPTss0007 Produktové číslo:  2496843656548 Stránky výrobcu
Sharp Shape Kettlebell Súprava Predaj skončil

Sharp Shape Kettlebell Súprava

Kettlebell značky SHARP SHAPE je výborná pomôcka vďaka ktorej môžete zvýšiť svalovú vytrvalosť, znížiť percento telesného tuku a komplexne zvýšiť dynamiku svojho pohybu. Jedná sa o súpravu troch činiek o rôznych hmotnostiach. Toto fitness náčinie pôvodom z Ruska má dlhú tradíciu, ale pre západný svet bolo objavené len nedávno. Vďaka Kettlebell Sharp Shape 20 kg získate silu a zlepšíte celkovú kondíciu. Zároveň prináša elegantný dizajn a na prvý pohľad je vidieť, koľko daný kettlebell váži. Hodí sa ako pre cvičenie doma, tak pre funkčné tréningy vo fitness centrách a posilňovniach. Kettlebell Sharp Shape využijú začínajúci muži aj ženy všetkých vekových kategórií, vrcholoví atléti, športovci a pretekári rôznych športových odvetví, zápasníci aj vyznávači bojových športov a umení. Je vyrobený zo železa a ponúkame ho v 5 gramážach, z ktorých si môžete vybrať podľa svojich fyzických schopností.

Kľúčové vlastnosti Kettlebell Sharp Shape 20 kg

  • Tréningové náradie k získaniu sily, kondície a k strate telesného tuku
  • S kettlebell Sharp Shape môžu cvičiť ako muži, tak aj ženy všetkých vekových kategórií
  • Závažia o troch rôznych hmotnostiach: 2,2 kg, 4,5 kg, 6,8 kg
  • Veľmi variabilné cvičenie spočíva v širokej škále cvikov
  • Možnosť posilňovania z pohodlia domova

Rôzne druhy cvikov

Cvičenie s kettlebell je veľmi variabilné. Môžete cvičiť turecký vztyk, švih, mŕtvy ťah, drep, zhyby, nadhod, tlak či trh. Hlavnou úlohou Kettlebell Sharp Shape je precvičiť komplexne celé telo.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je prosím váha ? Z obrázku bych tipnul 5-10-15Kg, ale v popisu píšete 2,2 kg, 4,5 kg, 6,8 kg. Můžete to, prosím, ověřit ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sharp Shape Kettlebell Súprava
Príslušenstvo pre Sharp Shape Kettlebell Súprava
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp Shape Kettlebell SET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharp Shape Kettlebell SET.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií