Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SIGG WMB Traveller Red 1,5 l

Zobraziť katalóg
SIGG WMB Traveller Red 1,5 l
4,7 7 hodnotení
Fľaša na vodu hliník, objem 1,5 l, pútko
Kód:  SPT1469 Produktové číslo:  7610465825600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIGG WMB Traveller Red 1,5 l

Ste zástancami klasického prémiového dizajnu a úplnej zdravotnej neškodlivosti? Švajčiarska spoločnosť Sigg sa vám všetky tieto aspekty pokúsila zhmotniť do jednej jedinej fľaše a podarilo sa jej to. Veľmi jednoducho riešený externý dizajn z hliníka dotvára čistý vzhľad. Fľašu s objemom 1,5 litra zdobí iba čierny nápis s logom spoločnosti. Plastové viečko s očkom pevne uzavrie obsah fľaše a udrží ho na svojom mieste. Vďaka očku si fľašu môžete pripevniť aj na batoh alebo opasok. Hliníkový povrch je odolný voči preliačinám alebo inému poškodeniu. A navyše sa skvele drží v ruke. Pri umývaní stačí produkt vložiť do umývačky alebo nechať prepláchnuť mydlovou vodou.

Ochranná vrstva pre zdravotnú neškodlivosť

Bojíte sa nepríjemnej hliníkovej pachuti a zdravotnej škodlivosti? Tak na to hneď zabudnite! Vnútro fľaše bolo dômyselne ošetrené pomocou EcoCare technológie. Na vnútornú stranu bol nanesený jemný prášok, ktorý bol následne pri 200 stupňoch vypálený. Vďaka tomu vznikla 40 mikrónov tenká vrstva, ktorá vytvorila nepriedušný povlak chrániaci preniknutie nápoja na hliníkový obal. Preto váš nápoj nebude znehodnotený pachuťou či nepríjemnou arómou hliníka. Teraz už len stačí vyraziť do prírody a plnými dúškami si užívať športové aktivity na čerstvom vzduchu. Táto fľaša navyše spĺňa normy pre priamy styk s potravinami podľa predpisov EÚ a FDA.

Hmotnosť:
160 gramov

Objem:
1,5 litra

Parametre a špecifikácia

Objem
1,5 l Hotovo!
Športové aktivity
Turistika Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!

Objem

Objem
1,5 l Hotovo!

Športové aktivity

Športové aktivity
Turistika Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIGG WMB Traveller Red 1,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGG WMB Traveller Red 1,5L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIGG WMB Traveller Piros 1,5L.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií