Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sigma Activo čierny

Zobraziť katalóg
Sigma Activo čierny
4,7 21 hodnotení
Fitness náramok – krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, pripojenie pomocou Bluetooth, hodnota vodotesnosti water resistant, kompatibilný s Android a iOS
Kód:  SPT4150 Produktové číslo:  4016224229130

Sigma Activo čierny


vypnuté
Sigma Activo černý

Buďte motivovaní a analyzujte spánok

Sigma ACTIVO predstavuje úžasného pomocníka, ktorý vás bude prehľadne informovať o vašej aktivite a poskytne veľmi cenné údaje. Okrem toho tento náramok dokáže monitorovať spánok používateľa a spätne ho vyhodnocuje pomocou aplikácie Activ. Všetky vaše dôležité informácie sa ukladajú do osobného profilu.


Výborne čitateľný displej

Výbornú čitateľnosť displeja zaručuje kontrast medzi červenými LED a čiernym pozadím, aby bol displej čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Text na displeji môžete otáčať o 180°, takže ACTIVO môžu nosiť ako ľaváci, tak aj praváci. Displej aktivujete tlačidlom, ktoré v sebe skrýva niekoľko funkcií. Môžete ním vyvolať menu alebo prepínať zobrazované informácie.

vypnuté
Sigma Activo černý

vypnuté
Sigma Activo černý

Dlhá výdrž batérie

Dáta sú medzi ACTIVO a smartfónom prenášané pomocou bluetooth SMART technológie. Kompatibilita je zabezpečená so zariadeniami s Android alebo iOS. USB nabíjacia batéria sľubuje výdrž až 8 dní na jediné nabitie. Ak sa kapacita batérie blíži k nule, upozorní vás blikajúce LED svetlo. Sigma ACTIVO spĺňa normu IPX7. Náramok je vhodný pre obvod zápästia do 22 cm.


Funkcie

  • Krokomer - meria počet krokov pomocou snímača, ktorý je schopný detekovať aj najmenší pohyb.
  • Vzdialenosť - zobrazuje vzdialenosť v kilometroch alebo míľach. Snímač rozlišuje beh a chôdzu, výpočet vzdialenosti je teda veľmi presný.
  • Kalórie - približný výpočet spálených kalórií na základe zadaných hodnôt.
  • Čas tréningu - zobrazuje čas tréningu v troch pásmach intenzity.
  • Aktuálny čas - zobrazenie času, nemusíte teda nosiť klasické hodinky.
  • Tri alarmy - nastaviť si môžete až tri upozornenia.
  • Indikátor stavu batérie - včas upozorní na nízku kapacitu batérie.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, Android 4.3 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, Android 4.3 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
18 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento produkt vodotesný? Vopred ďakujem za odpoveď.

Je mozne zakupit iba nahradny naramok (bez cipu). Ak ano poprosim info. Vopred dik.

Umi pocitat kalorie pri posilovani? Pripadne na rotopedu?

mužu se zeptat je to vodotěsné

Zajímalo by mě, kde najdu to monitorovaní spánku. Zatím jsem nic takového v aplikaci nenašel a myslím si, že tato funkce tam vubec neni. Hodinky jen uspím, ráno probudím a to je asi tak všechno.

Dobrý den. Mám dotaz na fitnes náramek "Sigma activo". Zajímá mně jestli náramek jde zpárovat i s tabletem. Operační systém na tabletu mám Android 4.4.2. Nevadí že se dozvím údaje z náramku až doma po připojení na tablet.

Dobrý den, je pravda, že náramek na konci každého dne vymaže všechny údaje a tudíž se musí spárovat s telefonem vždy před půlnocí?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude náramek fungovat, aniž by se připojil k mobilnímu telefonu? Nebo funguje pouze přes tu aplikaci?

Dobrý den, v návodu je napsáno, že k nabíjení použijte pouze určenou nabíječku. V balení příslušná nabíječka není a ani nikde není napsáno jaká je určená nabíječka. Čím mám tedy nabíjet?

Dobrý den, dává tento náramek upozornění, když mi někdo pošle SMS (popřípadě zprávy ze soc. sítí) nebo mi volá na mobil? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Sigma Activo čierny
Príslušenstvo pre Sigma Activo čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Activo černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sigma schwarzen Activo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sigma schwarzen Activo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Activo Fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií