PET AD homeoffice

Sigma Speedster

Zobraziť katalóg
Sigma Speedster
Svetlo na bicykel predné, CREE LED dióda, svetelný tok 230 lumenov, dosvit 80 m, 3 svetelné režimy, indikátor stavu batérie a nabíjania, integrované microUSB dobíjanie, vodovzdornosť IPX4, hmotnosť 180 g
Kód:  SPTif1049 Produktové číslo:  4016224185405

Sigma Speedster

Predné svietidlo na bicykel Sigma Sportster má CREE LED diódu so svetelným tokom 230 lumenov. Perfektne osvetlí cestu a jej okolie a má dlhú výdrž svietenia. Svetlo je čisté a jasne biele. Svietidlo má nadčasový a elegantný dizajn vďaka hliníkovej konštrukcii. Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Svietidlo je vodovzdorné, a tak sa nezničí ani pri nepriazni počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • 1× CREE LED dióda
  • Svetelný tok 230 lumenov
  • Vodovzdornosť IPX4
  • 3 svetelné režimy
  • LED indikátor stavu batérie
  • Dobíjanie batérie pomocou microUSB

Výdrž

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svietidlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 6 hodín. Stav batérie vám ukazuje 5-dielna LED dióda hore na svietidle. Jeden dielik je 20 % kapacity batérie. Výdrž na jedno nabitie je až 10 hodín.

Parametre:

Hmotnosť:
180 g

Dosvit:
80 m

Univerzálne použitie

Predné svetlo sa montuje bez nástrojov pomocou praktického držiaka na riadidlá bicykla. Držiak sa hodí na riadidlá s priemerom od 22 mm do 32 mm. Jednoducho môžete svetlo zložiť a vziať so sebou, aby vám ho neukradli.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sigma Speedster
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Speedster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Speedster.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií