Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Smart Rope M

Zobraziť katalóg
Smart Rope M
Švihadlo – inteligentné, dobíjacia batéria, LED, aplikácia Smart Gym, 258cm
Kód:  SMR003 Produktové číslo:  SR_BK_M

Smart Rope M

Chytré švihadlo s prepracovaným dizajnom zaznamenáva počet skokov, spálené kalórie a časy tréningov. Pomocou 23 LED diód v lane sa vám pri každom otočení vykreslí číslo pred očami s počtom preskokov a spálenými kalóriami. Na jedno nabitie batérií možno skákať až 36 hodín. Dobíjanie je jednoduché cez micro USB konektor s dobou nabíjania cca 2 hodiny. Unikátne rukoväte s guličkovými ložiskami sú v uhle 45° ku švihadlu pre ľahký a prirodzený pohyb. Skákanie cez švihadlo je považované za najúčinnejšie cvičenie pre udržanie tela v kondícii. Za zmienku stojí aj to, že sa toto švihadlo stalo aj víťazom ceny Good Design Gold Award.

Hlavné prednosti

  • LED diódy zobrazujúce počet preskokov
  • Dobíjacie batérie
  • Bluetooth 4.0
  • Aplikácia vypočíta BMI, spálené kalórie
  • Zdieľanie výsledkov
  • Veľkosť: M - 258 cm

Moderné technológie

V rukovätiach švihadla okrem batérií sú elektronické senzory a bezdrôtový komunikátor na prenos dát do vášho inteligentného telefónu alebo tabletu a PC. Dáta sa synchronizujú pomocou technológie Bluetooth 4.0 do aplikácie Smart Gym, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť. Aplikácia vie vypočítať vaše BMI, zobraziť počet preskokov aj spálené kalórie za určité obdobie tréningu a zdieľať výsledky napríklad na sociálnych sieťach. Súčasťou balenia je aj nylonový obal na zips pre pohodlné prenášanie a uskladnenie. Buďte neustále fit s týmto skvelým a praktickým švihadlom.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jaká je délka švihadla u velikosti M a S. Děkuji

Dobrý den, nelze mi spárovat švihadlo s mobilní aplikací . Přitom splňuji všechny podmínky pro spárování (mám telefon THL4400). Aplikace zařízení jen hledá a pokud chci spárovat telefon mimo aplikaci, vyskočí mi okno s hláškou: nelze spárovat se zařízením kod pin nebo přístupový klíč je nesprávný (přitom pin tam nelze zadat). Prosím poradte, jsem z toho celkem neštastná. Děkuji

Diskusia a poradňa k Smart Rope M
Príslušenstvo pre Smart Rope M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Rope M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Rope M.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií