Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony CyberShot DSC-WX80 bílý

Zobraziť katalóg
Sony CyberShot DSC-WX80 bílý
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS Exmor R 16.2 Mpx, 3D, 8x optický zoom, 2,7 "LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC/Memory Stick Duo, Full HD video, WiFi
Kód:  OS073u1 Produktové číslo:  DSCWX80W.CE3 Stránky výrobcu

Sony CyberShot DSC-WX80 bílý

Snímajte, zdieľajte a buďte kreatívni s novým kompaktným fotoaparátom nabitým najmodernejšími funkciami vrátane najnovšieho digitálneho snímače Exmor R. Okrem kvalitných fotografií s vysokým rozlíšením je tiež schopný natáčať FullHD videa plná detailov a to aj v situáciách so zlým osvetlením. Vzdialené objekty si vďaka 8x optickému zoomu a až 16x Clear Image digitálnemu zoomu dostatočne priblížite, bez toho aby ste museli urobiť jediný krok. Všetky vaše fotografie a videá nazdieľate behom okamihuvšetkým vašim priateľom a rodine na Facebooku cez bezdrôtovú Wi-Fi.

Na dosah ruky


Nebojte sa fotografií vzdialených objektov. Kvalitný systém šošoviek vám dokáže svet priblížiť až 8x a v plnej kvalite si tak vyfotografujete vaše deti na kolotoči, pasúce sa stádo zebier pri prejazde safari alebo vášho obľúbeného hokejistu v zápase ľadového hokeja. V kombinácii so zoomom digitálnym dosahuje celkové priblíženie až hodnoty 16x s minimálnym dopadom na výslednú kvalitu a spoločne s optickou stabilizáciou budú vaše snímky vždy perfektne ostré.

Nádherné fotografie vo dne i noci


Zachyťte maximum detailov v každom snímku pomocou špičkového CMOS senzoru Exmor R s vysokým rozlíšením 16,2 megapixela. Jeho výhoda spočíva v obrátenie senzoru, Kedy svetlo do neho prúdiace nemusí prekonávať sieť vodivých liniek na čipe a nedochádza tak k vzniku nepríjemnémušumu ani v zle osvetlených miestach. Úžasné zábery v každej situácii zabezpečí okrem samotného čipu tiež optika Carl Zeiss používaná aj u najdrahších modelov. Nezáleží skrátka na situáciu a mieste, kde sa práve nachádzate, vaše zážitky budú vždy perfektne zdokumentované.

Zdieľajte ihneď a bezdrôtovo


Nečakajte niekoľko dní, než sa o svoje zážitky podelíte s ostatnými. So zabudovanou Wi-Fi technológiou môžete vaše snímky zdieľať ihneď po nasnímaní so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS a nainštalovanou aplikáciou PlayMemories. Uploadujte videá a fotografie na sociálne siete pomocou smartfónov alebo tabletov s podporou Wi-Fi, zálohujte si fotografie bezdrôtovo priamo do počítača alebo notebooku alebo sa o všetko podeľte s rodinou na kompatibilné televíziu. Všetko je jednoduché a naviac ešte zábavné.

Kompaktná kamera


Ocitli ste sa v situácii, v ktorej sa vám hodia kamera a fotografie všetko zachytiť nedokážu? Potom vás fotoaparát Sony Cybershot poteší svojou možnosťou nahrávať FullHD videa s vysokým rozlíšením a rýchlosťou až 50 snímok za sekundu do formátu AVCHD. Dychberúci a akčné videá budú vďaka redukciou rozmazania pohybu na veľkoplošnej televízii vyzerať naozaj excelentne. Dokonca máte možnosť pri nahrávaní videa tiež fotografovať a naskytne ak sa vám jedinečná možnosť pri nahrávaní zachytiť neopakovateľnú momentku, stačí jediný stisk a fotografia je na svete bez nutnosti zastavenia nahrávania.

Vždy perfektne ostré zábery


Nenechajte nepatrné pohyby rúk pri fotografovaní znehodnotiť vaše snímky. Optická SteadyShot stabilizácia s aktívnym módom dokonale kompenzuje ako horizontálne tak vertikálne otrasy kamery a zabráni rozmazaniu fotografií i pri maximálnom osemnásobne optickom zoome. Stabilizácia funguje aj pri natáčaní videí a tak aj zábery pri chôdzi alebo behu budú dokonale ostré bez nepríjemného rozmazania.

Nebojte sa tmy


Vyfoťte vždy nádherné fotografie bez šumu aj v miestach s nízkou hladinou osvetlenia a to dokonca aj pohybujúcich sa objektov vďaka novému automatickému módu Superior. Fotoaparát nezaskočí ani zábery v interiéri alebo pri západe slnka. Obrázky budú vždy ostré, jasné, detailné a bez nechceného šumu. Nemusíte sa tak obmedzovať iba na vonkajšie fotografie, nádherné snímky vytvoríte jednoducho kdekoľvek.

Parametre a špecifikácie:

Snímač obrazu:
Šošovky: Carl Zeiss Vario-Tessar
Typ: CMOS Exmor R
Veľkosť: 1/2, 3 "(7,77 mm)
Efektívny počet bodov: 16,2 Mpx
Procesor: BIONZ

Nastavenie expozície:
Citlivosť ISO: Auto/100/200/400/800/1600/3200/6400/12 800
Kompenzácia: ± 2,0 EV, v krokoch po 1/3 EV

Objektív:
Optický zoom: 8x
Digitálny zoom: 32x
Ohnisková vzdialenosť: 4,5-36,0 mm
Ohnisková vzdialenosť (konverzia 35 mm): 25 - 200 mm
Najkratšia zaostrovacie vzdialenosť: 5 cm
Svetelnosť: F3 ,3-6, 3
SteadyShot optická stabilizácia

Blesk:
Typ: Vstavaný
Režimy: Automaticky/Zapnutý blesk/Pomalá synchronizácia/Vypnutý blesk/Zdokonalený blesk
Korekcia červených očí

Displej:
Typ LCD: ClearPhoto TFT
Veľkosť: 2,7 "(6,7 cm)
Celkový počet bodov: 230 400

Ďalšie funkcie:
Smile Shutter
Detekcia tváre
Rozostrenie pozadia
Režim pre jemné pleťové odtiene
Korekcia protisvetla HDR

Záznamové média:
Pamäťové karty SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Duo/Memory Stick PRO Duo/Memory Stick PRO Duo (vysokorýchlostné)/Memory Stick PRO HG Duo/Memory Stick XC-HG Duo/Memory Stick Micro/Memory Stick Micro (Mark 2)

Foto záznam:
Formát: JPEG
Pomer strán: 16:9/4:3
Max. veľkosť: 4608 x 3456 px
Max. veľkosť 2D panoráma: 11 520 x 1080 px
Max. veľkosť 3D panoráma: 4608 x 3456 px

Video záznam:
Formát: AVCHD, MP4, AVI
Max. veľkosť: 1920 x 1080 50i (24 Mb/s)

Wi-Fi:
Ovládanie chytrým telefónom
Odosielanie do chytrého telefónu
Eye-Fi

Rozhranie:
1x Viacfunkčné konektor (USB 2.0 port, micro HDMI)
1x Slot pre pamäťové karty

Napájanie:
Typ: Li-Ion
Výdrž: 230 snímok, 115 min

Rozmery:
92,3 × 52,5 × 22,5 mm (Š x V x H)

Hmotnosť:
108 g (bez batérie)
124 g (s batériou)

Farba:
Biela

Dodávané príslušenstvo:
Nabíjateľná batéria (NP-BN)
Napájací adaptér (AC-UB10/UB10B)
Kábel Micro USB
Pútko na zápästie
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 568 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
4,5 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
36 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/6,3 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/3,3 Hotovo!
Optický zoom
8 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
230 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CyberShot DSC-WX80 bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CyberShot DSC-WX80 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-WX80 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-WX80 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-WX80 bílý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií