Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Sony SmartBand 2 SWR12 White

Zobraziť katalóg
Sony SmartBand 2 SWR12 White
4,3 3 hodnotení
Fitness náramok IP68, bluetooth 4.0, 3 notifikačné LED diódy, senzor srdcového tepu, kompatibilný s iOS 8.2 a Android verzie 4.4 a novším
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SOM3055a1c Produktové číslo:  1294-1603 Stránky výrobcu
Sony SmartBand 2 SWR12 White 110,84 € Zánovné

Sony SmartBand 2 SWR12 White

Sony SmartBand 2 SWR12 White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Posuňte používanie vášho mobilného zariadenia o niekoľko úrovní vyššie. Použitie tohto jednoduchého komponentu vám umožní komunikovať s okolitým svetom ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Pomocou módneho a veľmi dobre vyzerajúceho náramku budete mať vždy dokonalý prehľad o vašich športových aktivitách, prichádzajúcich hovoroch alebo textových správach.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý pomocník na každodenný život
  • Nenásilnou formou upozorňuje na hovory či správy
  • Možnosť celkového prehľadu o vašich športových aktivitách
  • Veľká výdrž batérie
  • Vymeniteľné náramky v niekoľkých farbách
  • Ľahké spárovanie s mobilným zariadením

Módny doplnok pre každého

Tento drobný doplnok vo forme náramkových hodiniek nenásilne dozdobí váš každodenný športový, pracovný alebo voľnočasový odev. Silikónový pásik tvoriaci hlavnú časť komponentu sa dá ľahko vymeniť. Vďaka tomu získate nekonečnú škálu možností farebných kombinácií. Dotykový displej bol zasadený do pevného plastového puzdra odolného voči poškodeniu. Už po prvom nasadení nebudete chcieť hodinky zložiť. Preto je výrobok vodotesný do hĺbky celých troch metrov. Batériu stačí nabíjať len raz za 48 hodín. Zariadenie môžete ľahko spárovať s mobilným telefónom alebo tabletom pomocou bluetooth 4.0. Komponent je schopný komunikovať s operačnými systémami Android 4.4, iOS 8.2 a vyšším.

Nepreberné množstvo možností

Náramok vám ako verný priateľ bude oznamovať prichádzajúce správy, e-maily alebo hovory. Slabé vibrácie sprevádzané signálom LED diódy vás nebudú vyrušovať pri pracovnom nasadení či dôležitom rokovaní. Hodinky vám umožnia aj prechádzať kalendár v mobilnom telefóne. Vstávanie už tiež nebude žiadny problém. Náramok vás zaručene dostane z postele.
Monitorujte svoj každodenný životný štýl a majte prehľad o rýchlosti vášho tepu pri chôdzi či športovej záťaži. Aplikácia Lifelog vám pomocou hodiniek presne ukáže, koľko krokov ste za deň urobili, aký kvalitný bol váš spánok alebo koľko kalórií vás ešte čaká spáliť. S týmto miniatúrnym komponentom budete mať svoj život v hrsti ako nikto iný.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Také se Vam stává, že data z náramku se neprenesou do Lifelog?

Můžete odstranit videa, která máte přiložena u produktu ? Nejsou shodná s produktem a jsou matoucí.

Je možné si na náramku změřit konkrétní aktivitu? ( např. zapnout začátek a konec pěší túry?)

Dobry den, disponuje náramek ukazatelem casu? Diky

Dobry den, ukazuje náramek i cas? Popřípadě jak upozorňuje vizuálně na přijaty hovor ci sms? Dekuji

Príslušenstvo pre Sony SmartBand 2 SWR12 White
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií