AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Zobraziť katalóg
Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni
Štuple – do uší, pre dospelých
Kód:  SPT6691 Produktové číslo:  5051746549013

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni Predaj skončil

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Patríte medzi tých, ktorí nemajú radi vodu v ušiach alebo vám v nich voda spôsobuje dokonca zdravotné komplikácie? Rozhodne sa plávaniu nemusíte vzdávať, stačí sa vybaviť šikovnými plaveckými štupľami do uší. Sú vyrobené z veľmi mäkkého, ergonomicky tvarovaného silikónu, takže sa vám budú ľahko zavádzať aj vyťahovať. Ich nosenie je príjemné a tým, že vás v ušiach nebude trápiť voda, zážitok z plávania sa ešte umocní.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálna veľkosť sa ľahko prispôsobí
  • Dokonalá ochrana pred vniknutím vody
  • Súčasťou je praktická škatuľka na uskladnenie štupľov

Overená kvalita

Značka Speedo vznikla už pred viac ako sto rokmi a po celú dobu sa zameriava práve na plavcov a potreby pre nich. Neusína na vavrínoch a neustále vyvíja a aplikuje nové technológie, vďaka čomu vybavenie tejto značky nájdete aj u vrcholových športovcov. Svoje rokmi nadobudnuté skúsenosti využíva pri výrobe kvalitných pomôcok, ktoré vám pri plávaní skvele poslúžia. Je to aj prípad týchto štupľov do uší, ktoré sú materiálovo vyrobené z TPR. Aj táto drobnosť v podobe štupľov vám môže pomôcť posunúť hranicu vášho plávania na novú úroveň. 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!
Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Určenie

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Určenie

Určenie
Ženy, Muži Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií