AD homeoffice PET

Spokey Fit Seat šedá

Zobraziť katalóg
Spokey Fit Seat šedá
5 3 hodnotení
Balančný vankúš - pre cvičenie na nestabilnom podklade, vhodné pre osoby so sedavým zamestnaním
Kód:  STP7345 Produktové číslo:  5901180385480 Stránky výrobcu

Spokey Fit Seat šedá

Táto okrúhla sedacia podložka Spokey Fit je určená najmä na dosiahnutie správneho držania tela pri sedení. Vhodná je pre osoby so sedavým zamestnaním. Rovnomerné rozloženie tlaku na sedacie partie zaisťuje pri sedení lepšie prekrvenie dolných končatín a zlepšuje dýchanie. Sedením v jej prednej časti dôjde k fyziologickému sklopeniu panvy, vďaka ktorému dochádza ku vzpriameniu chrbtice až po krčnú oblasť. Povrch je pokrytý masážnymi pichliačmi k stimulácii akupresúrnych bodov.

Kľúčové vlastnosti

  • Z pevnej a odolnej gumy
  • Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu
  • Regulácia pevnosti
  • Vhodná najmä pre osoby so sedavým zamestnaním
  • Cvičenie na nestabilnom podklade
  • Masážne bodlinky
  • Max.váha užívateľa 100kg

Cvičenie

Podložka slúži aj na vykonávanie cvičení na nestabilnom podklade, ktoré zlepšuje pohybovú koordináciu. Podložky sa užívajú v športovej príprave mužstiev k proprioceptívnemu a rovnovážnemu cvičenia, vo fyzioterapii na odstraňovanie rôznych patológii chrbtice, dolných aj horných končatín, spevnenie kĺbov a chrbtice. Pri cvičení sa mohutne zapájajú svaly stabilizujíce chrbticu a kĺby. Jej nafúknutím alebo vyfúknutím pomocou ventilu, môžete regulovať jej pevnosť a labilitu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Maximálna nosnosť
180 kg Hotovo!
Priemer
33 cm Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Maximálna nosnosť

Maximálna nosnosť
180 kg Hotovo!

Priemer

Priemer
33 cm Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupila jsem si balanční polštářek Spokey. Všude píšou že jde přifouknout. Ale jak? Pumpičku s jehlou mám, ale nejde to. Je tam nějaká pojistka? Nic z vrchu nevidím. Díky za radu

Diskusia a poradňa k Spokey Fit Seat šedá
Príslušenstvo pre Spokey Fit Seat šedá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Fit Seat šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Fit Seat šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Fit Seat šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Fit Seat - szürke.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií