AD homeoffice PET

Spokey Frizz s počítadlom

Zobraziť katalóg
Spokey Frizz s počítadlom
Twister - priemer 27,5 cm
Kód:  SPT716 Produktové číslo:  5901180324304 Stránky výrobcu
Spokey Frizz s počítadlom Predaj skončil

Spokey Frizz s počítadlom

Spevnenie svalstva s masážou chodidiel naraz

Twister Spokey frizz je obľúbená balančná podložka v modernom vyhotovení s digitálnym displejom a elektronickým počítadlom. Pravidelné cvičenie na Twisteri výrazne zlepšuje fyzickú kondíciu, formuje postavu a zlepšuje držanie rovnováhy aj prekrvenie celého tela. Povrch Twistera je tvorený masážnymi akupresúrnymi bodmi, ktoré slúžia na premasírovanie chodidiel a uvoľnenie celkového napätia. Pre dôkladnejšiu stimuláciu meridiánov sa odporúča cvičiť naboso. Vďaka balančnému pohybu ľahko dosiahnete spevnenie problémových partií, predovšetkým v oblasti šikmého brušného svalstva a bokov. Dosiahnite ploché bruško a útly pás cvičením v pohodlí vášho domova. Trénovanie na Twisteri je vhodné pre mužov aj ženy všetkých vekových skupín.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické počítadlo s vynulovaním
  • Funkcie počítača: čas, kalórie, počítanie pohybov
  • Masážne body stimulujú meridiány, zlepšujú prekrvenie chodidiel a uvoľnenie napätia
  • Balančný pohyb napomáha chudnutiu, zlepšuje kardiovaskulárnu kondíciu a rovnováhu
  • Ľahké skladovanie a prenášanie
  • Maximálna nosnosť do 100 kg
  • Priemer: 27,5 cm
  • Čierno-modré farebné vyhotovenie

Balansovaním k vysnívanej postave

Jednou z predností je aj elektronické počítadlo s funkciou vynulovania. Digitálny displej vás prehľadne informuje o dĺžke trvania cvičenia, počte spálených kalórií a jednotlivých cvikov. Vďaka praktickým rozmerom Twister nezaberie veľa miesta a môžete ho ľahko prenášať aj skladovať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Frizz s počítadlom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Frizzy s počítadlem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Frizz-counter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Frizz-counter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey sima-counter.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií