Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spokey Poison

Zobraziť katalóg
Spokey Poison
4,7 9 hodnotení
Skladacia kolobežka rozmer kolies 200 mm, nosnosť 100 kg, nastaviteľná výška riadidiel
61,15 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT5393 Produktové číslo:  5901180371612 Stránky výrobcu

Spokey Poison

Spokey Poison je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kolobežka je skvelým dopravným prostriedkom nielen pre deti, ale aj pre dospelých.Kolobežka Spokey Poison vyniká svojím originálnym grafickým vzhotovením zelenej farby, ľahkosťou a kvalitným spracovaním. Je vyrobená zo 100 % hliníka. Vybavená je kolieskami s priemerom 200 mm a vysoko výkonnými ložiskami ABEC7, nechýba ani zadná brzda. Jej veľkou prednosťou je, že ju môžete ľahko zložiť a pohodlne preniesť vďaka popruhu na prenášanie. Pochváliť sa môže aj širokou protišmykovou plošinou, ktorá zabraňuje skĺznutiu a súčasne vám umožní ovládať svoju polohu pri jazde. Výšku riadidiel si môžete nastaviť podľa svojej potreby až do výšky 112 cm, ich mäkké rukoväte sa vám budú príjemne držať.

Hlavné prednosti

  • originálne grafické vyhotovenie
  • kolieska s priemerom 200 mm
  • vysoko výkonné ložiská ABEC7
  • ľahké zloženie
  • popruh na prenášanie
  • široká protišmyková plošina
  • jednoduchá pohybová aktivita
  • spevnenie chrbtového svalstva a tvarovanie postavy

Zdraviu prospešná športová aktivita

Jazda na kolobežke je stále obľúbenejšou športovou činnosťou, ide o veľmi jednoduchú pohybovú aktivitu, pri ktorej sa aktivuje väčšina svalových partií a nenáročným spôsobom sa tvarujezadoček, brucho, stehná a lýtka. Zároveň dochádza k spevneniu chrbtového svalstva a celkovej stabilizácii bedier a trupu, čo je skvelou prevenciou pred problémami s chrbticou. Jazda na kolobežke je tak vhodným kompenzačným cvičením, ktorépomáha odstraňovať bolesti chrbta a stuhnutosť svalov. Výhodou je, že na kolobežke možno jazdiť prakticky všade, ako na cyklotrasách, tak aj na chodníkoch, ceste alebo v lese.

Doplňujúce informácie:

Kolieska:

200 mm PU 85 A

Materiál:
100 % hliník

Maximálna výška riadidiel:
112 cm

Rozmery plošiny:
59 × 14 cm

Hmotnosť:
3,9 kg

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Zakúpila som u Vás skladaciu kolobežku Spokey Poison, všetko bolo v poriadku aj v teréne avšak mám problém ju zložiť. Napriek tomu, že aj statní chlapi skúšali páku potiahnúť za účelom odblokovania ale neúspešne. Neviem teda, či je potrebné kolobežku reklamovať alebo je tam spôsob odblokovania, ktorý nie je spomenutý v návode. Postup z návodu skúšali viacerí ľudia. Vopred

Príslušenstvo pre Spokey Poison
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií