AD homeoffice PET

Spokey Wild twist NEW

Zobraziť katalóg
Spokey Wild twist NEW
4,0 2 hodnotení
Twister - s lankami, priemer 27,5 cm
Kód:  SPT4321 Produktové číslo:  5901180367059 Stránky výrobcu
Spokey Wild twist NEW Predaj skončil

Spokey Wild twist NEW

Patríte medzi ľudí, ktorým nie je pohyb cudzí a sú vyznávačmi zdravého životného štýlu? V tom prípade pre vás máme stroj na cvičenie, vďaka ktorému dosiahnete zoštíhlenie vašej postavy a získate pevnejšie svaly najmä v oblasti pásu a paží. Cvičenie s týmto rotačným diskom je veľmi efektívne a jednoduché, určite si ho obľúbite.

Kľúčové vlastnosti

  • Gumy s elastickými úchytmi z polyetylénovej peny uľahčujúce držanie rovnováhy počas cvičenia
  • Tvarovanie štíhleho pásu, rúk a ramien
  • Príjemné polyetylénové elastické držadlá
  • Stimulácia krvného obehu
  • Relaxačná masáž
  • Maximálna váha používateľa: 100 kg
  • Priemer: 27,5 cm

Spevnenie svalstva s masážou chodidiel naraz

Spokey Wild Twist je obľúbená balančná podložka. Moderné vyhotovenie je vybavené elastickými držadlami na lepšiu balanciu pri cvičení. Nástroj bude vašim dokonalým spoločníkom pri zoštíhľovaní postavy, predovšetkým v oblasti bokov a šikmých brušných svalov. Stačí sa na neho postaviť a pohybovať telom zo strany na stranu. Už sa nemusíte unúvať chodením do preplnených posilňovní. Ploché bruško a útly pás dosiahnete cvičením v pohodlí vášho domova.

Trénovanie na Twisteri je vhodné pre mužov aj ženy všetkých vekových skupín. Pravidelné cvičenie výrazne zlepšuje fyzickú kondíciu, formuje postavu, zlepšuje držanie rovnováhy a prekrvenie celého tela. Povrch Twistera je tvorený masážnymi akupresúrnymi bodmi, ktoré slúžia na premasírovanie chodidiel a uvoľnenie celkového napätia. Pre dôkladnejšiu stimuláciu sa odporúča cvičiť naboso.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Wild twist NEW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Wild twist NEW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey wilden Twist NEW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey wilden Twist NEW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Wild csavar ÚJ.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií