AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black

Zobraziť katalóg
STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black
Termohrnček – objem 591ml, hmotnosť 320g, výška 212mm, priemer 90/70mm, typ izolácie obsahu vákuová, tepelná výdrž studenej v hodinách 5, tepelná výdrž teplej v hodinách 4, materiál telo ušľachtilá oceľ, viečko skrutkovacie plast, 3 polohy rotačného viečka slamka/pitie/uzavreté, farba čierna, ochrana proti vyliatiu obsahu, záruka výrobcu na výrobok 25 rokov
Kód:  STN0053 Produktové číslo:  10-02662-038

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black Predaj skončil

STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black

Termohrnček by mal byť samozrejmosťou vašej výbavy. Môžeme ho použiť v zime na zahriatie sa obľúbeným čajom, či horúcou kávou, alebo tiež v lete pre osvieženie ľadovou vodou či domácou limonádou. Termohrnček renomovanej značky Stanley skvele pasuje do držiaka nápojov vo všetkých autách, je vyrobený z kvalitnej ušľachtilej ocele, má výborné izolačné vlastnosti, skrutkovacie viečko, praktickú slamku a je doplnený o poistkový mechanizmus, ktorý vám garantuje, že obsah hrnčeka nikdy nevylejete. Záruka neuveriteľných 25 rokov je garanciou kvality a hodí sa ako na dlhé výlety, tak aj na každodenné cesty do práce. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj na cestách!

Hrnček nemá záruku na pretečeniu obsahu v akejkoľvek polohe ako ostatné výrobky STANLEY. Je určený pre používanie vo zvislej polohe a je konštruovaný pre jednoduché použitie v aute. V prípade úplného prevrátenia, keď je uzáver v polohe uzatvorený, obsah ihneď nevytečie, ale presakuje cez viečko. Táto poloha uzáveru však zabezpečí, že počas pohybu auta, obsah hrnčeka nevytečie von, ale môže len vzlínať do oblasti hrnčeka v jeho viečku a vráti sa späť. Nehrozí tak okamžité vytečenie obsahu termohrnčeka do interiéru auta.

Hlavné prednosti

  • Kompatibilný s držiakmi na nápoje v aute
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Vákuová izolácia
  • 3 pozície viečka
  • Skrutkovací uzáver zabráni vyliatiu obsahu
  • Bez obsahu BPA
  • Jednoduché čistenie v umývačke riadu
  • Atraktívny dizajn
  • Záruka 25 rokov

Špecifikácia:

Tepelná výdrž:
Ľadový nápoj 30 hodín
Studený nápoj 5 hodín
Teplý nápoj 4 hodiny

Materiál:
Ušľachtilá oceľ, plast

Rozmery:
Výška 21,2 cm
Priemer 9/7 cm

Hmotnosť:
320 g

Parametre a špecifikácia

Typ
Termohrnček Hotovo!
Objem
591 ml Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Materiál
Antikoro, Plast Hotovo!
Tepelná výdrž studeného nápoja
5 h Hotovo!

Typ

Typ
Termohrnček Hotovo!

Vlastnosti

Objem
591 ml Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Materiál
Antikoro, Plast Hotovo!
Tepelná výdrž studeného nápoja
5 h Hotovo!
Tepelná výdrž teplého nápoja
4 h Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Dvojitá stena, Vákuový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak to teče, i když je to zavřený, to je normální?

Dobrý den, koupil jsem si u vás tento hrnek a určitě nemá žádný mechanismus proti tomu, že se obsah nikdy nevylije. To je vtip nebo chyba a ostatní hrnky to mají? nebo to jen znamená, že pokud se dá víčko do režimu zavřeno, tak se to nevylije, ale jinak jo, to pak, ale neni moc pojistný mechanismus, ale prostě jen mechanismus ne?

Dobrý den, zajímalo by mě co se stane, když mi termohrnek spadne z výšky 1,5m na beton nebo na dlaždičky v práci. Jaká je tedy jeho nárazuvzdornost? A také zda se dá objednat nové brčko, když se ztratí nebo nějak zničí.

Diskusia a poradňa k STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black
Príslušenstvo pre STANLEY Termohrnček do auta Master series 591ml vacuum quencher Matte Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termohrnek do auta 591mL vacuum quencher Matte Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Vacuum Quencher Isolierbecher 591 ml Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Vacuum Quencher Isolierbecher 591 ml Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STANLEY 591 ml-es, autós, fekete thermo bögre.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií