Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Starbaits Clip Kit Set Zelená 10 ks

Zobraziť katalóg
Starbaits Clip Kit Set Zelená 10 ks
Montáž – obsahuje: 10× vysoko pevnostný obratlík, 10× extra silné bezpečnostné klipy, 10× kónické prevleky, farba: zelená
Kód:  JVR065692 Produktové číslo:  3297830093174
Starbaits Clip Kit Set Zelená 10 ks Predaj skončil

Starbaits Clip Kit Set Zelená 10 ks

Praktická montáž Starbaits Clip Kit Set je nepostrádateľným doplnkom do každej rybárskej výbavy. Súčasťou montáže je vysoko pevnostný obratlík Rolling Swivel s matným nelesknúcim sa povrchom. Nechýba ani záveska Safety Lead Clip, ktorá vydrží aj skutočne veľké zaťaženie. Jej nespornou výhodou je tiež to, že v prípade uviaznutia záťaže sa olovo z klipu uvoľní. Záveska je vyrobená zo zdokonaleného materiálu v maskovacej matnej nelesknúcej úprave. Zaiste vás poteší tiež kónický prevlek Tail Rubbers, ktorý dokonale sedí na Starbaits závesy na olova a súčasne slúži na napojenie na tungstenovú Starbaits Anti Tangle hadičku. Podľa hĺbky zasunutia na klip možno pritom nastaviť silu na hodenie záťaže z klipu. Starbaits Clip Kit Set je skutočne špičkovou montážou, ktorú ocenia aj veľmi nároční rybári.

Kľúčové vlastnosti montáže Starbaits Clip Kit Set Zelené 10 ks

  • Veľmi kvalitná montáž
  • Obsahuje vysokopevnostný obratlík Rolling Swivel s veľkosťou 8
  • Záveska Safety Lead Clip, ktorá vydrží aj veľké zaťaženie
  • Súčasťou montáže je aj kónický prevlek Tail Rubbers
  • Balenie obsahuje 10 ks montáží Starbaits
  • Farebné vyhotovenie: zelené

Veľkosť obratlíka:
8


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Starbaits Clip Kit Set Zelená 10ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Starbaits Clip Kit készlet zöld 10db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií